Átalakul a WWE Network!

A WWE Network-kel nem árul zsákbamacskát a szervezet, és hosszú tervezgetés, ötlet után végre életre kelt. Így, hogy most már megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik a WWE, úgy tűnik, hogy ismét hatalmas változtatásokra készülnek!

Mike Johnson a PW Insider elite adásán arról számolt be, hogy hiába a Network sikere a szervezet folyamatos fejlesztéseken dolgozik.

“A legérdekesebb, hogy a szervezet 2019-re a gyökereiben szeretné megváltoztatni a WWE Network kinézetét,  A lépcsőzetes rendszer felépítés továbbra is marad. Sokkal több független tartalmat szeretnének beolvasztani, mint az EVOLVE, a Progress illetve az ICW.

“Természetesen megmaradnak az eredeti programok, az animált sorozatok, dokumentum filmek, meg a Table For 3 féle műsorok. De eldöntik, hogy mi az ami marad, illetve kikerült a műsorból.”

“Tehát lényegében megnézik a tartalmakat, hogy mik voltak a sikeres műsorok, ami pedig nem keltett megfelelő érdeklődést vagy átalakítják, vagy kiteszik a Network-ről.”

“Emellett megpróbálják bővíteni a videókönyvtárat, hogy mik azok, amikkel még ki tudnák egészíteni. Szeretnék még nagyobbá tenni, mint amekkora már most is.”

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s