SmackDown LIVE Előzetes, október 9. – Visszatérők estéje

A kékek is megkezdik útjukat az Evolution, illetve Crown Jewel PPV felé. 

Összességében, talán még izgalmasabb adásra is van kilátás, mint volt tegnap a flagship show esetében.

World Cup kvalifikációk

A SmackDown eltérő kvalifikációs módot alkalmaz, hisz míg a RAW egy helyet automatikusan egyet pedig Battle Royallal utalt ki, addig a Lehetőségek Földjén egy-egy singles csata dönt a harmadik és negyedik pozícióról.
Jeff Hardy első ízben lép színre azóta, hogy demoralizáló vereséget szenvedett Randy Ortontól a Hell in a Cellen. Jeff egyáltalán nem néz könnyű este elé, hisz ellenfele a WWE Championshipért harmadszor is elbukó Samoa Joe lesz.
A SmackDown e heti főeseményén a brandre frissen érkező s egyben WWE-be egy év után visszatérő Big Show méri össze magát Randy Ortonnal. Big Show kiütést jósol, meglátjuk mihez tud majd kezdeni a kiszámíthatatlan Viperával.

Mr Small Package a trónra tör!

Na de ehhez The Miznek is lesz egy-két szava.. Daniel Bryan agyafúrt módszerrel lépte le Mizt a Super Show-Downon, vagyis megváltotta a jegyét AJ Styles ellen a Crown Jewelre. A YesMan ugyan előrevítette a trónfosztás, de nem biztos, hogy érdemes volna ennyire előreszaladnia. Annál is inkább, mert mint tudjuk Miz nem arról híres, hogy belenyugodjon az ilyen helyzetekbe. A Miz TV-ben bizonyára hangot is fog adni sérelmeinek, pláne, hogy Styles és Bryan lesznek a vendégei.

Ki lesz a következő?

A New Day lesimázta a maga feladatát szombaton, így a BAR-nak papíron nem sok keresnivalója van a title picture-ben. Jön sikerre éhes Sanity?

A visszavágó!

Becky Lynchnek nem volt túl jövedelmező a könnyebb utat választani, hisz Charlotte azonnal visszavágót kapott mára. Mitöbb: Becky automatikusan elveszíti a címet ha diszkvalifikálják őt. Történik meglepetés az Evolution küszöbén?!

Egy gondolat a(z) “SmackDown LIVE Előzetes, október 9. – Visszatérők estéje” című bejegyzésnél

  1. Kvalifikációs meccsek szerintem papírformák lesznek: Joe simán behúzza, pedig Hardynak is ott lenne a helye. Szerintem az Big Show-Orton meccs nem lesz rossz meccs, de Orton behúzza magának, már csak azért is, mert építik a karakterét valamelyik cím felé.
    A Womens Championship meccsen Becky nyerni fog valahogy, nem hiszem, hogy most leveszik róla az övet, RR-ig rajta lesz biztos.
    Miz pedig valamilyen módon bele fog kerülni a WWE öv meccsbe.
    A New Dayről meg már lekerülhetne az öv, pihentethetnék már őket, de viszont a Sanity-t még építeni kell szerintem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s