The Rock visszatérő meccsét alapozhatja meg az ezredik SmackDown?

Dacára annak, hogy jelenleg is Londonban forgatja a Halálos Iramban legelső spinoffját, Dwayne “The Rock” Johnson fellépése nagyon is a pakli tartozéka jövő hétre. 

Mához egy hétre rendezik ugyanis a SmackDown történelmének ezredik epizódját, amelyre Washingtonban kerül majd sor. Hallani eddig is lehetett arról, hogy a WWE mindenképp soraiban szeretné tudni Rockyt a nagy estére, de a pletykák csak erősödtek azután, hogy a Great One-t választották a brand történelmének legmeghatározóbb sztárjává.

A No Holds Barred podcast szerint esélyes, hogy Rock jövőbeni meccsét vezetné fel a SmackDown-jelenés.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor végeznek a film Londont érintő forgatásával, ahogyan azt sem, hogy beleférne-e Rocknak egy összecsapás a WM-szezonban. Ekkortájt ugyanis immár negyedik éve forgatja a Ballers című nagysikerű sorozatot, amely egész biztosan megkapja jövőre az ötödik évadát.

Rock legutolsó normálisnak mondható meccse a WrestleMania 29-en zajlott, s érdekesség, hogy jövőre pont ennek helyszínére látogat vissza az Álmok Színpada.

Tévés megjelenést utoljára 2016 tavaszán produkált, leszámítva a tavalyi RAW-t Los Angelesben, amikor is a Fighting With My Family című dokumentumfilmhez forgattak anyagot.

Potenciális ellenfélként változatlanul Roman Reignst emlegetik számára.

Egy gondolat a(z) “The Rock visszatérő meccsét alapozhatja meg az ezredik SmackDown?” című bejegyzésnél

  1. Hát fizikálisan biztos bírna csak nála is az a baj hogy biztos nem full timeba jönne akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad…..főleg ha esetleg övet is nyer és mondjuk romantől akkor meg több part timer bajnoka lesz lassan az universal övnek mint full time….ami elég szomorú és jól mutatja a raw miért olyan amilyen a sztorik,a tehetségek kihasználása és úgy minden téren

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s