“A bisznisznek élek!” – Dolph Ziggler

A címvédő RAW Tag Team Champion-duó oszlopos tagja még a napokban beszélgetett a WrestlingInc munkatársával. 

A beszélgetés során jópár témát érintettek, mint például a Drew McIntyre-rel folytatott partnerséget.

Nem védelemként tekintenek rá, hanem nagyszerű partnerségként. Vigyázunk egymásra, és ugyanazok a céljaink is. Én olyan fajta vagyok, aki nem hátrál meg, hanem kidolgozik minden egyes személyt maga körül és ha szembejön egy lehetőség, azt igyekszik rendesen kimaxolni. Néhányunk visszavonulút fúj, hogy ráleljen mi hiányzik, aztán visszatérünk és mindenkit rendre intünk. Drew a legjobb példa erre az utóbbi időből. Imádja a birkózást, és egész életén át ezt akarja csinálni. Sokkal koncentráltabb és jobb lett, voltaképp megállíthatatlan. 

Érdekes lehet, de Ziggler nem érzi úgy, hogy valaha is teher nehezedett volna a vállára. Azt azonban nem vitatja, hogy manapság jobbak a lehetőségei.

Azt sem tudom, hogy most van-e egyáltalán teher a vállamon. Nyolc évvel ezelőtt se nagyon volt. Annyi különbség lelhető fel most, hogy több időt kapok a tévében mindenféle király dologra, amelyet művelünk manapság. Persze mindig vannak különbségek, és fel is szoktam hívni rá a fiatalabbak figyelmét. Dacára annak, hogy megkapod amit akarsz, hogy az ellen mehetsz aki ellen akarsz, a show jobbik felén lehetsz, sztárrá válhatsz, címeket nyerhetsz.. ezek után csak egyre nehezebb lesz minden. Ez a lényeg. 

Hazamegyek, és azt hallom ez volt a legjobb meccsem, de én azt figyelem hol lehettem volna jobb. Ez a jele annak, ha valaki folyamatosan javuló tendenciát akar mutatni. Sosem akarok stagnálni. Ha mondjuk meccsem van ma Roman Reignsszel, és Universal bajnok leszek miután a lelket is kivertük egymásból, én úgy fogok hazamenni, hogy arra koncentrálok amit rosszul csináltam, annak érdekében, hogy legközelebb jobb címvédőként lépjek színre.

Nem beszélek túl sokat, de a biznisznek élek. 

Végezetül a furcsamód elsült szünetére is kitért, amelynek nyomán tavaly év végén lemondott a United States Championshipről, majd visszatérve ugye a WWE Championship sztorijában találta magát.

Három hetet voltam távol, ugye? Mindössze! Az nem valami sok, igaz? Szóval mikor úgy voltam vele, hogy jóidőre el akarok vonulni, azt akartam, hogy valami különleges történjen.Javítgatni akartam magamon, erősebbé válni és jobb karaktert kreálni. Miután beraktak a US-meccsbe, azon agyaltam, hogy mivel tudnám ezt az egészet nívósabbá tenni? Hogyan tudnám megszerezni ezt a címet a másik két srác orra elől? Amint megleltem a választ, a reakció is adott volt, csak épp nem az amit szerettem volna.

48 órával később, mikor a ring felé közeledtem, úgy voltam vele nem szólok egy szót sem csak kisétálok. Erről beszél majd mindenki. Háttérbe vonulni pár hónapra, esetleg egy évre vagy kettőre. Minél több időre anélkül, hogy feladnám a karrierem vagy sérteném a szerződésemet. 

Tettem amit kellett, leraktam a címet és kisétáltam. És ez volt az a helyzet, amelynek kapcsán a leginkább emlegettek engem az elmúlt hét évben. Ki akartam maxolni, különlegesnek éreztem. Nem egyeztek a szándékaink. Néha minden tőled telhetőt meg kell tenned, és nekem kétségem sincs afelől, hogy mindig mindent megtettem annak érdekében, hogy az általam birtokolt címek jelentsenek valamit, a pillanatok emlékezetessé váljanak, és hogy a karrierem a lehető legjobb legyen. Nem tarthatok mindent az irányításom alatt. Nem az enyém a szervezet. Csak annyit akartam, hogy különleges legyen, és az is volt. Mindössze annyiról van szó, hogy lehetett volna sokkal különlegesebb is. 

3 című bejegyzés ““A bisznisznek élek!” – Dolph Ziggler” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagy tehetség és mindig is az volt. Náluk jó helyen a tag team öv. Wyattéknél kicsit laposnak éreztem a dolgot. Ha még kapna 1-2-3 nagyobb lehetőséget akkor nagyon komoly bajnok lehetne belőle, főleg Drew-al az oldalán.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s