Michelle McCool edzésben az Evolutionre

Valami készül a Calaway-család körében.

A 38 esztendős legenda a Royal Rumble-n már bizonyította, hogy még mindig megvan benne a visszatéréshez szükséges szikra. Miután bejelentették az Evolution PPV-t, majdhogynem borítékolható volt, hogy Litáék mellett Michelle is megméreti majd magát.

A jövő heti SmackDownon biztosan ott lesz, és körülbelül ekkortájt ki is derülhet, hogy milyen szerepkörben kell számolnunk vele a PPV-re.

Az edzéshiányra mindenesetre biztosan nincs panasza.

Michelle McCool a karrierje alatt egyaránt kétszer szerezte meg a Divas- és Women’s Championship címeket.

8 című bejegyzés “Michelle McCool edzésben az Evolutionre” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Michelle Mccool a maga idejében a legjobb volt!!! Az egyik legjobb női pankrátor. Nem tudom te mióta nézel wwe-t, de amikor még ő is aktív volt ő volt az egyik pankrátor akinek vártam a meccseit minden héten mert olyanok voltak. És nem sok ember van, aki olyan meccseket produkál hogy arra várjon az ember, hogy péntek esti smacdown legyen.

  Kedvelés

 2. Attól, hogy egy díva visszavonul a pankrációtól, hozzámegy egy legendához és megöregszik, még nem lesz legenda.

  Kedvelés

   1. Ők az Attitude és a korai Ruthless era legmeghatározóbb és legjobb női pankrátorai, szóval rájuk már 10 éve is illett a legenda jelző, de Michelle fénykorában is csak egy volt a sok közül.

    Kedvelés

    1. Hat nem tudom szamomra azok mar legendak akik ha nem is sokat de elertek valamit es nagyon hosszu idejig emlekezni fogunk rajuk meg ennyi erobol a hall of fambe se kellett volna egy csomo embert be avatni es nem arnoldra vagy a tobbi celebre gondolok most.

     Kedvelés

     1. Így van, a Hall of Fame többsége egy vicc, ha finom akarok maradni. Számomra azok számítanak legendának, akik valami igazán nagy és emlékezetes dolgokat vittek véghez pályafutásuk alatt és/vagy a címeket megérdemelten kapták meg. Ezért van az, hogy The Godfatherre, Rikishire vagy Umagára sose fogok legendaként tekinteni, ellenben ott van Brock Lesnar, akit bármennyire is rühellek, a streak megtörésével garantált a legenda státusza. Persze azokra is legendaként tekintek, akiknek minden adottságuk megvolt ahhoz, hogy sikeresek legyenek, mégse kaptak szinte semmit, mint pl. William Regal, Razor Ramon, Christopher Daniels…..

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s