John Cena elismeri, hogy kiöregedett

Évről-évre egyre kevesebbet láthatjuk a WWE ringjében John Cenát, aki immár sokkal több időt szakít Hollywoodi karrierjének építésére. 

A Super Show-Downon tett jelenése közben új külsővel is mutatkozott, hisz hosszú haja mellett közel tíz kilóval nyom már kevesebbet. Utóbbi persze főként a Projekt X forgatása miatt szükséges.

Az igazat megvallva, 41 évesen egyébként sem tudnám tartani a mai iramot, mint WWE Szupersztár. Úton vannak éjt nappallá téve, szóval ez a fiatalok partija. 

Mondtam és tettem néhány dolgot a múltban, amely miatt képmutatónak tartanak, de én már az öregek táborát erősítem. Megöregedtem. Évi 310 fellépés már nem jótékony az egészségemre nézve. 

Nyolcvan évesen még szeretnék az utcán rohangálni. Az életem egy olyan szakaszán járok, amelyen hosszútávon kell gondolkodnom. Ugyanakkor ez még nem azt jelenti, hogy elhagyom a WWE-t. Sosem fogom ezt tenni, a WWE az otthonom, de gondolnom kell az egészségemre, és perpillanat most ez a legjobb nekem. 

John Cenát hivatalosan is bejelentették a november 2-án esedékes World Cup Tournamentre. Tekintve, hogy itt már elkerülhetetlen lesz a bumpolás az éles meccs(ek) miatt, valószínű, hogy a Crown Jewelig befejeződnek a filmforgatás őt érintő részei.

3 című bejegyzés “John Cena elismeri, hogy kiöregedett” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Oké érthető amit mond, csak akkor ne döntse meg Rick rekordját aki visszont egy olyan bajnok volt aki még öreg korában is minden TV-s adáson vállalt meccset. MInden Raw-n, Smackdown-on stb. Cena meg utoljára jött nyert és 1 meccs múlva vesztett… 😀 tökre megértem amit mond, okos a részéről, hogy már inkább az egészségére figyel, csak akkor így jussanak eszébe a fiatalok, akiken kb. Big Show és Mark Henry segített egyedül. (mert az hogy ő egy US öv meccs keretein belül 20 perc fetrengés után levág egy AA-t az nem segítség..)

    Kedvelés

    1. Igen, de még így is jobb mintha Taker szinten munden búcsú után visszajönne. Az árnyékának az árnyékaként. Felesleges lenne. MÉLTÓSÁGTELJES VISSZAVONULÁS!!!!!!

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s