Brock Lesnar egyelőre bukhatja a UFC Heavyweight Championship meccset

A Crown Jewelen esedékes Universal Championship fellépésétől függetlenül is biztosan állítható, hogy Brock Lesnar belép az Octagonba 2019-ben. 

Nyáron ugyan elhintették a Daniel Cormier elleni összecsapásának magvait, ám az idő előrehaladtával zöld utat kapott a visszatérésre az a Jon Jones, aki mindkét szóban forgó urat foglalkoztatja a jövőre nézve.

A regnáló UFC Heavyweight Champion, Daniel Cormier az ESPN-nek ecsetelte, hogy a novemberi címvédését leszámítva még egy bunyója lehet mielőtt szögre akasztja a kesztyűket. Ez a bizonyos utolsó bunyó azonban nem feltétlen Lesnarral szemben vívódna, hanem a visszatérő Jon Jones ellenében. Cormier indokolt is, mégpedig azzal, hogy bár Lesnar ellen rengeteg pénzt kereshetne, Jones a múltban kétszer is legyőzte őt és így a revans lehetősége elsőbbséget élvez számára.

Jon Jones a december végén esedékes UFC 232-n tér vissza, s küzd rögtön a Cormier által hátrahagyott Light Heavyweight trónért.

Brock Lesnar tehát várni kényszerül, tekintve, hogy továbbra sem eldöntött melyik legény ellen próbálhat ismét szerencsét, azok után, hogy 2016-ban doppingvétség kíséretében volt kénytelen háttérbe vonulni.

Egy gondolat a(z) “Brock Lesnar egyelőre bukhatja a UFC Heavyweight Championship meccset” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s