“Nem számít mit vittél véghez, amíg Vince nem lát téged a saját szemével!” – Chris Jericho

Chris Jericho igencsak aktívnak mondható a WWE-s távozása óta. Ezerrel pörgeti a Fozzy dolgait, mindemellett pedig wrestling-karrierjét is egyengeti világszerte. 

A címvédő IWGP Intercontinental Champion, tavaly a Larry King Now-ban promótálta ‘No Is a Four-Letter Word’ című könyvét. A csak nemrég nyilvánosságra hozott beszélgetés egyik részét az képezte, hogy tudott-e bármit is annak idején Vince McMahon Chris Jericho-ról.

Nem hiszem, hogy képben volt. Egy valamit mindig hangoztatok Vince-ről, mégpedig, hogy nem számít mit vittél véghez azokon a nagyszínpadon kívül. Ameddig be nem sétálsz egy WWE-ringbe és Vince nem lát téged a saját két szemével, mindegy, hogy mi történt veled azelőtt. Az emberei talán mondtak neki pár dolgot Chris Jericho-ról, és ő maga is látott néhány apróságot, azt azonban kötve-hiszem, hogy ténylegesen tisztában volt a kvalitásaimmal, vagy a bennem rejlő potenciállal, amíg hozzájuk nem kerültem. Kilenc másutt lehúzott évet követően, bekerülni Vince világába egy merőben más kávéház volt. 

– mondta Y2J, akit legközelebb akár már a ma éjjel esedékes Impact Wrestling: Bound For Glory PPV-n is viszontláthatunk.

6 című bejegyzés ““Nem számít mit vittél véghez, amíg Vince nem lát téged a saját szemével!” – Chris Jericho” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mi az a hajxd
  De viccen kívül, kizártnak tartom, hogy a tna hez menjen, még ha part timeban is, vince nyílt hadüzenetnek venné.
  Tény, hogy semmit nem tehetne, hiszen nincs aktív szerződése jerichoval, de ha tartani akarja a baráti kapcsolatot wwe-v el, akkor elkerüli a tna-t.

  Kedvelés

  1. Az volt a furcsa, hogy több, mint 10 évig rövid haja volt, egy heavy metal énekesnél gyakorlatilag alap a hosszú haj. 🙂
   Egyébként Vince még nem igazán mutatta jelét annak, hogy problémája lenne Jerichoval, hiszen bármikor visszavárnák, legyen akárhol a WWE-n kívül.

   Kedvelés

    1. Az egykori TNA már közel sem ellenfél a WWE számára, a NJPW, de még a ROH is bőven megelőzi népszerűségben.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s