RAW Előzetes, október 15. – Se veled, se nélküled!

A Crown Jewel körüli bizonytalanságtól függetlenül is robog tovább a WWE vándorcirkusza, amely ezúttal Philadelphiában állomásozik majd. 

World Cup kvalifikációk

Jelen állás szerint két ilyen összecsapásra kerül sor. Egyrészt itt lesz nekünk a Seth Rollins versus Drew McIntyre, másrészt pedig a Dean Ambrose versus Dolph Ziggler találkozó, amelyeknek győztesei csatlakozhatnak majd a Cena-Orton-Hardy trióhoz. Hogy végül lesz-e valami ezekből, az még erősen a jövő zenéje, tekintve, hogy maga a PPV is veszélyben van.

Rousey reagál!

A címvédő RAW Women’s Champion egy hete szenvedett a szemszögéből váratlan támadást Nikki Bellától, aki így próbálta kicsikarni a címmérkőzés lehetőségét. Hatásos taktikának bizonyult ez, hisz meg is kapta az Evolutionre. Ronda ma éjjel jelen lesz a RAW-n, és reagál az őt ért csapásra.

Vége a kiskirályoskodásnak?

Kurt Angle múlt héten igen nagy meglepetést okozott Baron Corbinnak a Global Battle Royalban. A flagship show GM-e most visszatérhet, hogy méginkább megkeserítse helyettesének életét. Éleződnek az ellentétek, s kezdetét veszi a kíméletlen hatalmi harc.

Mi van veled, Dean?

Nem a vereség jelentette az egyetlen problémát a Shield számára legutóbb, hisz Dean Ambrose faképnél hagyta társait. Rollins és Reigns értetlenül álltak fivérük tette előtt, annál is inkább mert 48 órával korábban meglehetősen önfeláldozó módon léptek fel az érdekében.

Megjelenik a Brothers of Destruction?

Triple H és Shawn Michaels kristálytiszta nyilatkozatát követően már csak a válaszra várunk. A DX tagjainak felbukkanása igencsak képlékeny, hisz még vasárnap este is az Egyesült Királyságban tartózkodtak. Undertaker azonban jöhet, Kane-nel együtt, hogy érdemben is reagáljanak Hunterék szavaira.

2 című bejegyzés “RAW Előzetes, október 15. – Se veled, se nélküled!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. World Cup kvalifikációk kimenetét esküszöm nehéz lenne megmondani, de talán azt könnyebb, hogy Ziggler most lenyomhatja Deant, hogy mégjobban “összeroppanjon” story szempontjából. Viszont amit csinál az már nevetséges. Ha nyernek akkor ünnepel ha nem akkor kisétál.. öcsém úgy huzzák már ezt a barátok közt storyt hogy már fáj. Sethnél váratlanul jött az árulás, de karrierje szempontjából persze nagy felfelé ívelésen van túl, de ez.. Dean esetében nem tudom, ez mi “jót” hozhatna.. Zigglernek lenne igaza, hogy Universal öv Strowman-el és Dean-el lenne az Intercon. öv?

    Kedvelés

    1. Szerintem egyik meccs sem fog végimenni, és a PPV-n a tag team címekért csapnak össze. Egyikőjük részvétele sem indokolt a World Cupra. Van ugye négy szabad hely, ebből kettő RAW és kettő SmackDown. A RAW-ét kétlem, hogy erre a négyesre pazarolnák, miközben ott van Lashley meg Bálor.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s