Tama Tonga sok sikert kívánt az ELITE-nek a WWE-hez

Nehéz volna megmondani, hogy ez most éles heat vagy sem, mindenesetre Tama Tongát érzékenyen érintik az ELITE cselekedetei. 

Kezdjük talán ott, hogy Cody hetek óta cukkolja a nagyközönséget az ELITE WWE-be történő igazolásával. Aztán nemrég kirobbant egy kis balhé, amelyet Dave Meltzer generált azáltal, hogy kijelentette: szebb napokat is látott már az NJPW öltözője, amely morális problémákkal küzd a szervezetben bekövetkezett tulajdonosváltás óta.

Tama Tongánál ez csapta ki végképp a biztosítékot. Nyíltan ment neki Meltzernek a social media-ban, mindemellett pedig Kenny Omegát is betámadta, ugyanis meggyőződése, hogy Omega tömte tele Meltzer fejét ezekkel a dolgokkal, amelyek nem mellesleg valótlanok Tonga szemszögéből.

Amikor még szent volt a béke

Itt jönnek képbe a szóban forgó bejegyzések, amelyeknek segítségével, Tonga célzottan küldte el a francba az ELITE összes tagját, megjegyezve, hogy a Bullet Club nélkül senkik nem lettek volna.

Irónikusan még sok sikert is kívánt a csapatnak a WWE-hez.

Felmerülhet, hogy ez most a work vagy shoot kategóriáját képzi-e, hisz az NJPW képernyőn futó sztorijában az OG Bullet Club az ELITE ellen fordult nyáron, de azért a sérelmek itt mélyebbre gyökerezhetnek egy szimpla storytellingnél.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s