Tilos a Szaúd-Arábia kifejezés használata!

A WWE Crown Jewel gála elmélyítése tovább folytatódott a heti Monday Night Raw adásán.  Ám a megszokottnál most egy jóval eltérőbb formátumban került felvezetésre!

Akik figyelmesek voltak azok észrevehették, hogy Szaúd-Arábia egyszer sem hangzott el. Egyes hírek szerint a kommentátori csapat utasításba kapta, miszerint a lehető legtöbb alkalommal említsék meg a Crown Jewel kifejezés, illetve az időpontot, de a helyszínre ne tegyenek utalásokat.

Ez egyelőre nem jelenti azt, hogy nem itt kerül megrendezésre a show hiszen még mindig úgy tűnik, hogy itt kerül megrendezésre a gála.

Természetesen a média által nyújtott figyelem miatt tovább élesedik a helyzet a Washington Post újságírójának meggyilkolása körül, mivel a szaúdi kormány bejelentette, miszerint hamarosan elismerik, Khashoggi egy rosszul elsült interjú miatt halt meg.

A WWE pankrátorai nem szívesen szeretnének az országba utazni, és több US szenátor is felvette a kapcsolatot a WWE-vel, hogy a gála lemondását kérvényezzék.

Egyes hírek szeritn a szituáció annyira komoly, hogy a UFC tulajdonosa, az Endeavor cég, egy 400 millió dolláros üzletet mondott vissza az országgal a történtek miatt.

Az adáson tovább folytatódtak a World Cup qualifying meccsek, ám ennek ellenére már B terveken dolgoznak a vezetőségnél.

Egy gondolat a(z) “Tilos a Szaúd-Arábia kifejezés használata!” című bejegyzésnél

  1. “Interjú”… kihallgatás/vallatásról irtak a lapok. Több helyen csak kivizsgálást említettek.

    Mar egyébként is gaz volt, hogy női stáb és előadók nem mehettek, de ugye van az a pénz…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s