Undertaker hivatalosan is visszavonulhat a WrestleMania 35-ön!

Undertaker újbóli visszatérése eddig egy meccsben teljesedett ki Ausztráliában és úgy tűnik, hogy Szaúd-Arábiában is ringbe léphet, de egyelőre bizonytalan a gála helyszíne. De hiába a visszatérése, úgy tűnik jövőre végleg visszavonul.

A Barnburner’s No Holds Barred podcast-on arról számoltak be, miszerint a fenomén hamarosan visszavonulhat, de még mielőtt az utolsó meccsét megvívná, már bekerül a WWE HOF-be.

“Ahogy hallottam, Undertaker a jövő évi WrestleMania-n vonul vissza, de már előtte két nappal beavatják a Hall Of Fame -be. A jövő évi ceremónián Undertaker és Batista lesznek a húzónevek az ünnepségre.”

Ha Taker lesz a HOF beavatott, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ugyan akkora stadionra lesz szükség, mint magához a gálához. Taker nem sokat hallottuk beszélni, de biztos sokan kíváncsiak lesznek mit is szeretne mondani a nagyérdeműnek.

6 című bejegyzés “Undertaker hivatalosan is visszavonulhat a WrestleMania 35-ön!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. 15 éve gyönge erőtlen? Erőtlennek most se nevezném, vannak tavalyi edzésvideói ahol simán húz fel szériába kb. 180 kilóval, 2007-ben még az izomtömeg is elég brutál volt rajta, abból 2008-ra sokat leadott de én is azt mondom hogy még 2013-ig teljesen jó meccseket vívott, nem volt szörnyen lassú, se gyenge. Aztán jött 2014-ben szörnyen lefogyva, a streak is megtört, na ekkor nagyon indokolt lett volna a visszavonulás, aztán mégis visszatért és 2015 óta az izomtömeg meg némileg a zsír is több rajta mint 14-ben, erőbe nem gyenge, csak pont az hogy 53 évesen rengeteg sérülés után mozgatni közel 140kg-t nem könnyű feladat, szörnyen lassú, és már élvezhetetlenek a meccsei. Benne pont az volt a szép hogy a mérete ellenére nem csak erős volt de hihetetlenül sportos is. A WM27-en azaz 7 ÉVE nem pedig 15 még képes volt átugrani a felső kötél felett, és rávetődni Triple H-re. Tény hogy már vissza kellett volna vonulnia pár éve, de 15 pff hagyjuk már.

  Kedvelés

 2. nem akarom Megbántani tényleg DE VÉGRE már nagyon Sajnálom lassan Nyugdíjas és még mindíg olyanok ellen akarják mint PL Roman.
  ha ezt még sokáig csinálják vele egyszer komolyan Megsérül és akkor Hoppá lesz a Vezetőségnek.

  Kedvelés

   1. 15 év? Azért még 2009 (WC övvel) meg 2011 környékén még jó feudokat, meccseket tolt, sőt, még 2013-ban is

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s