7 dolog amit valószínűleg nem tudtál a WWE-ről

Valószínűleg hosszú idők óta WWE-rajongó vagy, de vannak dolgok amiket még te sem tudsz kedvenc szervezetedről. A következő irományomban elhoztam hét őrült dolgot amit talán sosem hallottál, vagy éppen nem tudtál a pankráció világ piacvezető cégéről, vagyis részben inkább szupersztárjairól.


#7. Nem Roman Reigns lett volna eredetileg a Shield harmadik tagja

Eltudod képzelni Roman Reigns nélkül ezt a formációt? Mert én nem. Nem mondok nagyot azzal, hogy ez a trió a WWE történelem legmeghatározóbb bandája.. Mindhárom tag WWE világbajnoknak mondhatja el magát, természetesen ne feledkezzünk meg a többi – egyéni címeikről sem.

Egy korábbi Colt Cabana podcastben CM Punk elárulta, hogy a Shield-formáció eredetileg az ő ötlete volt és nem Reignst szánta a harmadik tagnak, hanem a jelenleg NXT-ben tartózkodó Kassius Ohno-t. A felvetést Vince McMahon és Triple H egyaránt elutasították, ők mindketten a Big Dog-ot akarták.

De talán százszor jobb is ez így. Egy olyan emberről beszélünk (Reigns) aki négy egymást követő WrestleMania-főmeccsben volt főszereplő – ellentétben Ohno-val aki még a fő rosterre sem jutott fel.

Ezt később egyébként maga Reigns is megerősítette!


#6. Undertaker visszaakart vonulni 2000-ben

Undertaker közel három évtized óta dolgozik a WWE-nél és máig a szervezet egyik legnagyobb ikonja. A megjelenésével képes százezreket megmozdítani, azonban sokan nem tudják róla azt a dolgot hogy bizony 18 évvel ezelőtt majdnem visszavonult.

1999-ben Taker súlyos ágyéksérülést szenvedett aminek következtében természetesen szünetre ment, igen ám -, de ez idő alatt a mellizmai is elszakadtak és ez még rá tett a visszavonulásra. A két sérülés lehetetlenné tette volna a birkózást, azonban 8 hónappal később visszatért a halottember az American Badass karakterével.

Gondolj csak bele, hogy mi történt volna – mi lenne ma – ha Undertaker visszavonult volna akkoriban?!


#5. Eredetileg Sting lett volna az nWo harmadik tagja

1996-ban a WCW Bash At The Beach PPV-n Hulk Hogan heel turn-t vett és csatlakozott Kevin Nash illetve Scott Hall párosa mellé, így alakult meg az nWo. Ez volt a WCW történelem legnagyobb pillanata.

Igen ám, de az eredeti – harmadik ember – a legnagyobb riválisuk, Sting lett volna. Ezt Eric Bischoff szerette volna, azonban Hogan elutasította és így maradt ő – a tények is arról szólnak, hogy Hulkamania több pénzt hozott az asztalra.


#4. A SmackDown eredetileg női (díva) műsor lett volna

Az elmúlt években drasztikus lépéseket lépett előre a Women’s Evolution, azonban ezt már régen is szerették volna. 1999-ben a terv az volt, hogy a kék műsor csak a hölgyeké lett volna.

Igen, a SmackDown LIVE csak hölgyeket tartalmazott volna. A sztorihoz még hozzátartozik az, hogy ez – szó szerint – a legrosszabb női birkózó, Sable ötlete volt. Hiába a sok hiányosság (ringen belül is), mégis hatalmas népszerűségnek örvendett akkoriban a fent említett hölgy.

Nehéz elképzelni, hogy két órán keresztül csak hölgyeket látnánk a képernyőkön. De majd Október végén megnézzük, mire is képesek.


2018. OKTÓBER 28. – EVOLUTION PPV


#3. Nikki Bella szinte profi labdarúgó volt a WWE előtt

Ez már igen, de nehéz elképzelni, ugye? Az elmúlt években követve Nikkit és a karrierjét valóban nehéz ezzel a ténnyel tudatban lenni.

Nikki a főiskolai éveiben a női labdarúgócsapat kiemelkedő embere, kulcsfontosságú személye volt. Sikeres is volt, ugyanis elnyerte a Pacific Conference bajnokságot.

Végül testvére, Brie győzte meg arról hogy a birkózásban sokkal többre viszik – a többi már történelem.

Nikki egyébként egy olasz csapatban játszott.


#2. John Cenának más karaktere lett volna – félig ember, félig “gép”

John Cena a kezdetek után (Doctor of Thuganomics karakter) ezzel a karakterrel lett volna jelen a WWE fejlesztési ágánál, de szerencsére ez annyiban is maradt.

A karakter “The Prototype” névre hallgatott volna, Cena pedig félig ember – félig gép lett volna, a szó szoros értelmében. Erről egy videót is rakok ide nektek.#1.  Nem is lett volna eredetileg Royal Rumble

Napjainkban talán a második legnagyobb és legnépszerűbb volumenű PPV az a minden januárban megrendezésre kerülő, Royal Rumble.

Azonban amikor ezt az ötletet akkoriban (1987) Pat Patterson felvetette Vince McMahonnek; ő elutasította, nevetségesnek és ostobának tartotta.

Néhány hónap múlva az NBC-nek szüksége volt a WWF-re – és természetesen nagy dobásokra, Vince szarkasztikusan azt javasolta Pat-nek hogy mondja el az ötletét az NBC vezetőjének, Dick Ebersolnak.. Ebersol imádta és azt javasolta Vince-nek, hogy ezt a rajongók is imádni fogják első perctől kezdve.

Így is lett, azóta a USA Network-ön folyik megállíthatatlanul.

4 című bejegyzés “7 dolog amit valószínűleg nem tudtál a WWE-ről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nehéz eldöntenem hogy csak trollkodik a gyerek, vagy tényleg ennyire retardált. Írt két hozzászólást, egyikben se indokolta meg hogy miért is Reigns a legjobb, továbbá leírta a nagy kedvence Reigns nevét kétféle képen de egyik se helyes, az általánosan szar helyesírásról nem is beszélve, most egy ilyet mennyire lehet komolyan venni? 😀 😀

    Kedvelés

  2. Jó cikk lett. Csak annyit fűznék hozzá hogy az nem Reigns hanem Vince papa érdeme hogy 4-szer egymás után volt WM főmeccsen. A külseje megnyerő, az in ringje elmegy, a mikrofon mögött most már elmegy, régebb szar volt, teljesen középszerű pankrátor, a teljesség igénye nélkül Rollins, Ambrose, Strowman, Joe, Owens, Styles, Nakamura, Rusev összességében mind jobbak nála. + ugye az esetében ott van az a remek tény hogy a külseje alapján egy top heel lehetne, mégis ezt a buzi Cena 2 szerepet erőltetik rá, nem csodálom hogy folyamat kifütyülik. Kicsit kéne még a mikrofon mögött fejlődjön meg vegyen egy heel turnt és máris sokkal jobb és hitelesebb karakter lenne, de nem, most is tuti hogy Ambrose vesz majd heel turnt, Reigns az soha.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s