Charlotte-ot beperelte a volt férje!

Nem kis bajba került a volt SmackDown női bajnoka, hiszen a könyve megjelenése után beperelte a volt férje és nem kevés pénzt szeretne behajtani rajta!

A botrányt az robbantotta ki, miszerint Charlotte-t őszintén beszámolt a könyvében arról a tényről, hogy nem lehetett közös gyermekük, hiszen a volt férje steril.

Riki Paul Johnson feljelentését a TMZ szerezte meg először, amelyben az ex több mint 5 millió dollár kártérítést követel a WWE a sztárjától. De nem csak tőle, hanem az apjától Ric Flair-től, de még a WWE is a vádlottak soraiban szerepel.

Elmondása szerint Flair csak negatív színben tűntei fel őt, és a kapcsolatukat a könyvében, illetve nem állja meg a helyét az a kijelentése sem, miszerint steril és így nem képes gyermeket nemzeni.

A könyvben szereplő állítások rossz színben tüntetik fel őt és családjá,t így rengeteg atrocitás éri őket azok részéről, akik Flair állításaiban hisznek.

Továbbá a könyvben arról is olvasni lehet, miszerint Riki a munkahelyéről drogfogyasztás miatt került elbocsájtásra, ami állítása szerint szintén nem igaz, és ezt a tényt rendőrségi papírokkal tudja igazolni.

A WWE-t szimplán azért vette bele a történetbe, mert a szervezet részt vett a könyv marketingjében, így ők is felelősek a hamis állítások terjesztéséért.

Egyelőre a vádlottak közül senki sem nyilatkozott még.

Egy gondolat a(z) “Charlotte-ot beperelte a volt férje!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s