Rey Mysterio gondoskodott róla, hogy a World Cup legalább nyomokban hasonlítson az elnevezésre! Kiegészült a mezőny!

A heti RAW-val és SmackDownnal véglegessé vált azon nyolc szupersztár névsora, akik harcba szállhatnak a világ legjobbja címért a Crown Jewelen. 

Mindamellett, hogy a WWE az adások során egyetlen szóval sem említette meg Szaúd-Arábiát – az utolsó négy kvalifikációs csatával kiegészült a nyolc résztvevős villámtournament.

John Cena

A tizenhatszoros World Champion alanyi jogon került a versenybe.

Kurt Angle

A flagship show GM-e némi trükköt alkalmazva jelmezbe bújt, majd eliminálta Baron Corbint a Global Battle Royalból, amellyel meg lehetett kaparintani a kvótát.

Jeff Hardy

A Hell in a Cell nyomaitól talán már csak lelkileg viseltes Hardynak Samoa Joe-n keresztül vezetett az útja. A bíró leléptette a sérült Joe-t, így Hardy különösebb megerőltetés nélkül csatlakozott elődeihez.

Randy Orton

A tizenháromszoros World Champion számára a veterán Big Show szolgáltatott akadályt, ám Orton az RKO segítségével megoldotta egykori riválisát.

Seth Rollins

A címvédő Intercontinental Championnek Drew McIntyre-t kellett felülmúlni, és végül kiszámolással sikerült is neki, úgyhogy Drewnak egyelőre nélkülöznie kell a vérmesebb reményeket.

Dolph Ziggler

A regnáló Tag Team Champion duó egyik felének Dean Ambrose-t kellett leküzdeni, és ami azt illeti nem kis meglepetésre hajtotta végre ezt a tettet. Ambrose összeakadt Rollinsszal, Ziggler pedig egy Superkickkel kamatoztatta a hirtelen jött lehetőséget.

The Miz

Moneymakerünk bejutása volt majdhogynem a legsimább, tekintve, hogy percek alatt elintézte az Aiden English által koncentrációját veszítő Rusevet.

Rey Mysterio

A visszatérő Rey Mysterio behúzta a Big One-t, hisz a 619+Splash kombináció ezúttal is védhetetlennek bizonyult. Shinsuke Nakamura nem volt túlontúl boldog, így akár a közeljövőben még be is kavarhat Rey szereplésébe.

A viadal lebonyolítása egyben azt is jelenti, hogy a győztesnek három sikert kell aratnia pár óra leforgása alatt. A párosítások egyelőre nem ismertek, de bizonyára még a PPV előtt lehull róluk a lepel.

5 című bejegyzés “Rey Mysterio gondoskodott róla, hogy a World Cup legalább nyomokban hasonlítson az elnevezésre! Kiegészült a mezőny!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Még mindig nem értem, hogy mi ez a World Cup tournament 😀 se egy Kenny Omega, se egy Cody, vagy Okada vagy valamelyik nagy japán pankrátor.. értem én, hogy nincsenek a WWE-ben, de nélkülük nem nevezném World Cup-nak.

  Kedvelik 1 személy

 2. Mindenféle utálat nélkül kérdezem, de miért van az, hogy Cenának minden az ölébe pottyan? Tavaly januárban is csak simán kapott egy címmeccset AJ Styles ellen, aki ellen már elveszítette a 2016-os év feudját, most pedig “a tizenhatszoros World Champion alanyi jogon került a versenybe”, amit szintén nem tudok hova tenni.

  Kedvelés

  1. A GRR és a SSD győzelmei után nem simán került bele. S ne mond hogy nem volt már olyan hogy valaki kapott egy bajnoki meccset.

   Pl.Mikor Joe leütötte hátulról AJ-t, akkor sem nyert number 1 contender meccset.

   Kedvelés

  2. Elmondom miért.
   Cena már nem említhető egy lapon a a wwe többi előadójával.
   Ő mára már sokkal inkább egy attrakció, mintsem wrestler.
   Idén több időt töltött a wwe-n kívül, mint a wwe-ben, ő már nem ide tartozik.
   De míg így is sok pénzt lehet termelni a nevével, az elmúlt 16 évben olyan eredményeket ért el, mint senki más, 16x-os világbajnok lett, és az összes bajnoki címét itt nyerte, erre még flair sem volt képes ő a bajnoki címek túlnyomó részét a wwe-n kívül szerezte.
   Az egy dolog, hogy mennyire volt ez fair másokkal szemben, de ez van, a gyerekek szemében még mindig ő, és mindig is ő marad super cena, és e miatt akár tetszik akár nem mindig a wwe része marad.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s