Az NBA-ből kerülhet ki a következő Paul Heyman-srác!

Az ember nyilván közelebbi és realisztikusabb személyekben gondolkodna a szóban forgó témakör esetében, ám úgy tűnik mégis inkább ismeretlen vizekre kell eveznünk a válaszokhoz.

A wrestling-történelem már eddig is számos Heyman-sráccal örvendeztette meg a publikumot, dacára annak, hogy ha ezt halljuk a legtöbben Brock Lesnarra asszociálunk.

Heyman nem is képvisel mást jelenleg, pedig pár éve emlékezhetünk, hogy egyszerre három ügyfele is volt. Ki lesz a következő? – adódik a kérdés időről-időre. Sokan szeretik latolgatni Ronda Rousey, Finn Bálor, vagy épp Roman Reigns esélyeit, a képlet azonban nem is állhatna messzebb az igazságtól.

Beszélőviszonyban vagyok néhány ottani taggal. Vince McMahon ismer engem, és két-három napja Paul Heymannel is volt egy vacsorám. Megkérdeztem Paultól, hogy meddig akar a bizniszben maradni, mire ő azt felelte, hogy addig míg Brock Lesnar is benne van. Paul azt mondta, hogy azután engem képvisel majd. 

– mondta nemrég a New York Knicks játékosa, Enes Kanter.

A 26 esztendős center azt sem titkolja, hogy kapcsolatban áll a WWE-vel, és keresi a lehetőségét annak, hogy NBA-s karrierjét követően miként tudna becsatlakozni a szervezet körforgásába.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s