Chris Jericho a Greatest Royal Rumble körülményeiről

New Japan Pro Wrestlinges munkássága ellenére is ott volt a WWE-vel Jericho, amikor is a szervezet Szaúd-Arábiába látogatott áprilisban. 

A Greatest Royal Rumble PPV-n, Jericho-t elsőként a Rumble-be jelentették be, ám utána Rusevet váltotta hirtelen a Casket-meccsben. Nem kellett sok idő, és Chris megint a Rumble-ben találta magát.

A vélt vagy valós okokról ő maga beszélt az Inside The Ropes-nak adott interjújában.

Egy hétfői nap volt, amikor felhívtam Vince-t és beszámoltam neki a leendő viszályomról Naitóval. Nagyszerűen állt a hírhez, de aztán pár óra múlva kaptam egy üzenetet, hogy Rusev visszakerült a Casket-meccsbe. Megkérdeztem miért, mire annyit mondott Vince, hogy a szaúdi herceg rendelkezett így. 

Jericho szerint a döntés hátterében valójában az állt, hogy Vince ellenségként tekint most a New Japanre, és nem engedhette meg magának, hogy Jericho az ottani megjelenése előtt egy héttel ellopja showt egy high-profile meccsben Undertaker ellen. Chris persze nyitvahagyta annak lehetőségét is, miszerint a herceg Rusev-mark.

A rendezvény körüli dolgokat – beleértve az odajutást is – szürreális élményként írta le. 18 órát repült, hogy megérkezzen. Délután háromkor ért a hotelbe, rögzítettek egy podcastet Daniel Bryannel, majd ágyba bújt, hisz másnak már délelőtt kilencre ott kellett lenniük a stadionban. Jericho elismerte, hogy már majdhogynem nevetett kínjában. 14 órát töltött a stadionban anélkül, hogy a ringbelépésig bármi különöset is csinált volna, így voltaképp olyan volt neki mintha a semmiért fizetnék őt.

És mivel már pontosan tisztában van azzal, hogy mit kap ezért a túráért a WWE, a háromszorosát kell kicsengetniük neki az áprilisi fellépti díjának, az esetben, ha a Crown Jewelre is szeretnék őt megszerezni.

Chris Jericho azonban nem vesz részt a Crown Jewelen, mint ahogyan az ezredik SmackDownon sem volt jelen. IWGP-bajnoksága mindkét eseményt ellehetetlenítette számára.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s