Mennyi pénz van a szaúdi gálában?

A hiedelmek szerint a WWE egy 10 éves exkluzív szerződést írt alá Szaúd-Arábiával, amit az arabok egészen 2030-ig szeretnének kitolni. Ennek ellenére rengeteg ember óva inti a WWE-t a Crown Jewel megrendezésétől!

Azt senki nem tudja pontosan miért, de a WWE továbbra is meg akarja rendezni a gálát. Ha úgy vesszük a WWE egészen addig ragaszkodni fog a létrejöttéhez, ameddig Donald Trump elnök nem telefonál a fehér házból. De sokan, akik azt gondolják, ez csak a pénzről szól – ki kell javítanunk őket.

Az esetet a Wrestling Observer Radio műsorán is megvitatták, ahol arról számoltak be, miszerint sokkal többről van itt szó mint dollárjelekről. Az egész szituáció inkább csak egy kellemetlenség Vince életében.

“Tudod mennyit keresnek ezzel az egésszel? 2-3 milliót. Nem ám 40-et, mint ahogy azt mindenki állítja. ”

“Csak 2-3 millió nyereség lesz belőle a negyedév végén. Ez egy hosszútávú kifizetődés, és ezzel azt a részét kockáztatja, amely rengeteget hozhat a konyhára és a jövőév bőven több profitot termelne.”

“Nem ismerek minden részletet, csak láttam a számokat, és vannak olyan cégek, akik ennél több pénzre is nemet mondanak. Én megértem Vince-t, mert ő nem a valóvilágban él. Ezt el kell fogadni. Ő egy olyan világban él, amit ő irányít, a valóvilágot pedig bosszúságnak éli meg.  Az ő világában senkit nem öltek meg. A riporter csak a mi világunkban halt meg nem pedig az övében.”

“Neki ez olyan, hogy van egy szerződése, amiből pénzt tud csinálni, és a többi nem érdekli.

Természetesen a WWE egy vagyont fizet a sztároknak, hogy elutazzanak a szervezettel. De nem csak ők azok akik jóval többet tehetnek zsebre, hanem azok is, akik csak a ringet állítják össze. A szervezetnek is jóval többe kerül ez mint egy normális show, így ők sem keresnek annyival többet, mint máshol.

De most, hogy tudjuk mennyit is keresnek ezzel az egész Crown Jewel műsorral még jobban érdekelne minket a kérdés – miért éri meg nekik a sok támadás ellenére is?

Beszámolók szerint a szaúdi kormány mindenképp a sport által kívánja valamelyest szépíteni a renovéját. Nemrég egy Brazília-Argentína barátságos focimeccset vittek Jeddahba, november 2-án ugye a WWE tér majd vissza, december 22-én pedig Rafael Nadal és Novak Djokovic – teniszezők – játszanának egy bemutatót az államban.

2 című bejegyzés “Mennyi pénz van a szaúdi gálában?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem értem a cikket.

  “De sokan, akik azt gondolják, ez csak a pénzről szól – ki kell javítanunk őket.”

  “Neki ez olyan, hogy van egy szerződése, amiből pénzt tud csinálni, és a többi nem érdekli.”

  Most akkor miért nem a pénzről szól? Ja meg arról, hogy most kevesebb pénzt keres (mint mi gondoljuk), de később majd még többet fog, amit nem akar kockáztatni.

  Kedvelés

 2. Bocsi tudom hogy nem a témához kapcsolódik de valaki tud nézőszámokat a hétfői RAW-hoz és az 1000.Smackdownhoz?
  Kiváncsi lennék rá! Előre is köszönöm!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s