Lassan de biztosan Royal Rumble-méretet ölt a Battle Royal

A nyolc nap múlva esedékes Evolution PPV-n megrendezésre kerül majd egy olyan Battle Royal, amelynek győztese jövőbeni címmérkőzéssel gazdagodik. 

A mindent bele elv alapján tölti fel résztvevőkkel ezt a csatát a WWE, hisz az összes szabad full-time talent berakását követően további hat résztvevő csatlakozott múlt éjjel – köszönhetően a Holly Holly, Maria Kanellis, Kelly Kelly, Michelle McCool, Ivory és Medusa alkotta kiscsapatnak.

Továbbá még számos NXT-ben ténykedő lány érkezhet az összecsapásba, példának okáért Candica LeRae, Bianca Belair, vagy épp az MMA-s Four Horsewoment kiegészítő Jessamyn Duke-Marina Shafir duó.

3 című bejegyzés “Lassan de biztosan Royal Rumble-méretet ölt a Battle Royal” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem bele szólni akarok de ( Molly Holly a neve nem Holly Holly )
  Kelly Kelly volt az egyik kedvencem régen Meg Michelle McCool Kelly az nagyon szép Lány de nem sokat tudott Michelle pedíg nagyon tehetséges de már Kezd kiöregedni nemhogy lita meg Trish olyan mint ha Megint Undertaker-t vagy Shawn akarnák vissza Hiozatni a Royal Rubmle-re értem hogy nincs elég Hölgy meg jó látni a régieket de akkor Is ennyi erővel Hivhatnák Punk feleségét A:J Lee-t is nem ?
  vagy Tara-t ( WWE neve Victoria ) mondjuk ő lehet még Mindíg TNA-s.
  Hát nemtudom majd lesz belőle Valami XD

  Kedvelés

 2. Kelly Kelly meg Maria… Eva Mariet nem akarjuk? már csak Santina hiányzik meg Katie Vick

  értem hogy ez az első és minden régi arcnak ezért helyet akarnak biztosítani de megint azokat sikerül tolni akik miatt kellett az a forradalom

  Kedvelés

 3. Nem tudom, csak engem nem hoz lázba ez az egész gála?
  Nézzük az elejétől:

  -A női divízió jóformán csak azért kap egy önálló PPV-t,mert nem mehetnek Szaúd-Arábiába,nekem senki ne mondja, hogy azért,mert akkora fejlődés van,ha az lenne,nem az 1000 éve visszavonult hölgyekkel töltenék fel a meccseket, hanem a mostaniakkal.

  -Lesz egy Battle Royal,aminek győztese kap egy cím meccset. Ha levonjuk a következtetéseket, ez a nő csak Smackdown szupersztár lehet, mivel a mi Ronda Rouseynk ellen a Raw-n szinte senki nem bevethető, ha csak nem egy veterán nyeri meg,és ugrasszák össze vele,aminek megint mi értelme lesz, ha nem olyan nyeri meg aki évekig azért dolgozott,hogy egyszer bajnoki címet szerezzen?

  -Na de ami a legkiakasztóbb az az, hogy várhatóan a fő mérkőzés Bella vs. Ronda lesz, ne is egy last woman standing meccs, mert az mi egy Bella-Rouseyhoz képest? Két női gladiátor LAST WOMAN STANDING meccset vív,öljék egymást nyugodtan, de nem, legyen kb 10 perc, hogy Bella-Ronda meccsére legyen idő….vicc kérem szégyen!!!!!

  -Továbbá értem, első női PPV,persze hogy mozgósítani akarnak minden veteránt, de ebből is látszik mennyire nem komplett a szervetet, hogy ezt is csak veteránokkal tudja eladni,nem pedig a jelenből építkeznek. Vagy mi lesz a 20 év múlva esedékes ilyen PPV-n? Trish megküzd Ronda ellen,mert anno elmaradt vagy mi???? De addigra már más lesz minden, de ki a fene tudja…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s