A WWE a feje tetejére is állhat, akkor sem tudják Becky ellen fordítani a közönséget

Jóllehet a népszerűséggel eddig sem volt gondja, Becky Lynch egycsapásra lett a roster egyik legoverebb szupersztárja. 

A SmackDown LIVE legelső női draft pickjeként- és bajnokaként igencsak feledésbe merült, hisz az idei SummerSlam előtt utoljára a WrestleMania 33-n került címmeccsbe. 2018 nyarán szépen lassan kezdték őt visszaépíteni a tile picture-be, a nyár legnagyobb eseményén pedig fordulóponthoz érkeztek a karrierjét illetően. A csatát elveszítette, majd heel turnt vett Charlotte-on.

A WWE Univerzum azonban maximálisan ott állt Becky mögött, és azóta sem hajlandóak elpártolni mellőle, holott a szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy a karakternek megfelelő reakciók érkezzenek.

Múlt kedden a történelem egyik legnagyobb legendája, Edge próbált a lány lelkére beszélni, ám Becky figyelmeztette, hogy vigyázzon, máskülönben újabb baleset érheti a nyakát.

A nukleáris heat helyett viszont erre is cheer jött.

Hallottatok bárkit is boozni, miközben a nyakról beszélt? Olyan fickóval szerepelt egy szegmensben, akit a WWE Univerzum imád, tisztel és elismer. Edge a babyface-ek babyface-e, de nincs semmi, amellyel meg tudta volna változtatni az emberek véleményét. 

A rajongók pontosan tudják, hogy a WWE az összes létező eszközzel arra tökreszik, hogy Becky ellen fordítsák őket a karakternek megfelelően. Ez azonban nem fog megtörténni. A WWE Univerzum őt akarja #1-nak. Becky remekül játsza a szerepét, jók a dumái és a címmel is jól mutat. 

Rajongóként nézve, nincs semmi, amellyel negatív reakcióra késztethetne engem Becky, dacára annak, hogy a tényeknél maradva rászolgálna a tetteivel. 

– véleményezett Bully Ray a Busted Open Radio adásában.

Becky és Charlotte egy Last Women Standing csatában feszülnek majd egymásnak mához egy hétre.

Egy gondolat a(z) “A WWE a feje tetejére is állhat, akkor sem tudják Becky ellen fordítani a közönséget” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s