Alexa Bliss az Evolutionről, Trishékről, Nia Jaxről, és párjáról Buddy Murphyről

Az ötszörös Women’s Champion szupersztár nemrég a Chasing The Glory podcast vendége volt Lilian Garciánál. 

A beszélgetés során számos témát érintettek a lányok, ezek közül választottunk most ki néhányat.

A természetességből fakadó közvetlensége:

Nagyon közvetlen embernek tartom magamat. Ha csak egy valakivel beszélgetek, be nem áll a szám, képes vagyok lyukat csacsogni mások hasába. De ha több ember körében vagyok, ez átcsap abba, hogy kínosan érzem magamat. Társaságban, általában én vagyok a legcsendesebb. 

Még ma is befolyásolják őt az evészavarai? 

Igen, de most már úgy vagyok vele, hogy helyén tudom kezelni az erre vonatkozó kritikákat is. Nekem a legnagyobb problémát azok az étkezések jelentik, amelyeket út közben kellene megejteni. Nehéz helyesen és eleget táplálkozni ha úton vagyok, így néha nem igazán tudom, hogy ettem-e bármit is aznap. Néha figyelmeztetnem kell magam, legfőképp az evésre vonatkozóan. 

Alexa ezen a ponton azt is elárulta, hogy sok esetben nem csak a merchének promótálása miatt birkózik pólóban, hanem mert vannak napok amikor előjönnek a magával szembeni önértékelési zavarok.

A Nia elleni sztoriról:

Az a feud volt az egyetlen, amely alatt nem éreztem magam komfortosan abban, amit csinálok. Valóssá akartuk tenni a történetet, így voltak dolgok, amelyeket azzal együtt is ki kellett mondanom, hogy valójában rosszul éreztem magamat tőlük. Kellett az egészhez a megerősítés Nia részéről, hogy nyugodtan mondhatom ezt és azt, hisz valós érzelmeket kell kreálnunk. 

Szembenézni Trish Stratusszal az Evolution PPV-n:

Amikor megkezdtem a karrierem a WWE-nél, eltökélt célom volt, hogy ha lehetséges, egy nap szembekerüljek majd Trishsel. Valószínűsítem, hogy ezt minden egyes média-jelenésem során elmondtam. Hasonló múlttal rendelkezünk, hihetetlennek tartom őt és már alig várom az Evolutiont. A Twitterről értesültem a meccsről, mint mindenki más. Először azt hittem szerkesztett kép, hisz az emberek folyton ezt csinálják a Twitteren, de azután láttam a WWE tweetjét és ledermedtem. Ő is hasonlóképp értesülhetett az egészről, és később ugye tag team meccsé alakították az egészet, ami nagyszerű, hisz helyből három legendával léphetek a kötelek közé. Nagyon izgatott vagyok. 

Miért változott tag team meccsre a találkozó? 

Fogalmam sincs. Sokan spekuláltak róla, például hogy mert sérült vagyok, de nem ez a helyzet. Szerintem szimplán csak ez volt a kreatív irányvonal, amelyről mi is aznap értesültünk. Nem indokoltak, szimplán közölték. Úgy hiszem csak még izgalmasabb lesz ettől az egész. Nem azt akarom sugallni, hogy külön-külön pazarlás lett volna a két meccs, de Mickie-t is belevonva sokkalta murisabb az egész, már csak a közös múltjukból is kiindulva. 

Egy az egyben menni Trish ellen:

Nyilván nagyon akartam, egy valóra vált álom lett volna, de így sincs okom a panaszra, hisz most már Lita is ott lesz a szemközti sarokban. 

Ringbe lépés Ronda Rouseyval:

Ami ezt jellemzi, az a fájdalom, az esések, és a horzsolások. Mindannyian ki vagyunk képezve az előadóművészetre, de amikor valaki egy más műfajból csatlakozik igazodnod kell. Változtatnod kell, ami jobb előadóvá tesz, de persze ettől még ugyanolyan fájdalmas volt. Olyasmi, amelyhez a testem nincs hozzászokva. Emlékszem, hogy amikor legelőször összecsaptunk egy Live Eventen, olyan izmaim fájtak, amelyről addig nem is tudtam, hogy léteznek. Ronda nagyon erős, és megáldott abban amit csinál. Összességében jó volt csatázni vele. 

Milyen a lét úgy, hogy nincs nála bajnoki cím: 

Szerintem én könnyen el tudom választani a munkát a valóságtól. Mikor először került rám a cím, azt hittem egy hét múlva el is veszítem. Szóval végső soron minden hétre áldásként tekintettem, hisz a dolgok hamar változhatnak. Nagyszerű volt mindkét branden címet nyerni, SmackDown Women’s bajnokként menni az első, RAW Women’s bajnokként pedig a második Mániámra. Készen állok egy új kezdetre. Kérni sem tudnék ettől jobb két évet. 

Niának átadni a safétát a WrestleMania-n:

A WrestleMania backstage-ében, mondtam Niának, hogy örülök amiért vele, a legjobb barátnőmmel oszthatom meg ezt a pillanatot. A legjobb barátommal szemben veszítem el a címet a WrestleMania-n. Boldoggá tett, hogy vele vehettem ki a részem ebből. Nem bántott vagy ilyesmi. Boldoggá tett, hisz a családja és a barátai is jelen voltak. Nekem is megvolt ugyanerre a lehetőségem, és most rajta volt a sor. 

A Niához fűződő barátságáról:

Nia nagyon elfoglalt volt mostanság a Total Divas miatt, nekem pedig a média-kötelezettségek voltak sűrűek. Ettől még ugyanúgy gangelünk a backstage-ben, és ugyanolyan közel állunk egymáshoz. Az életünk most kicsit eltért a megszokottól, egymástól, és ilyen esetben nehéz változatlanul közel maradni a másikhoz. Egyszer, mikor épp volt egy szabadnapom és otthon ültem, belegondoltam, hogy folyton úton van és forgat a Total Divasnak. Velem ugyanez volt tavaly, amikor szerepeltem a showban. Alig volt időm másra. még a szüleimmel se igen tudtam tartani a kapcsolatot.

Kapcsolata a párjával, Buddy Murphyvel:

Alig látjuk egymást. Igyekszünk sokat törődni a másikkal, de most hogy ő a 205 Live-ra került minden sokkal sűrűbbé vált. Amikor úton vagyunk, ugyan van amikor egy helyre megyünk, de én Ember Moonnal utazom, és Buddynak is megvannak a maga útitársai. Ez egy amolyan íratlan szabály: nem változtatsz csak úgy a csapaton, amellyel utazol. Ritkán van időnk egymásra. Mindketten a karrierünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor felkerültem a main rosterre és bajnok lettem, szinte sose voltam otthon, ő mégis nagyon támogató és büszke volt. Most, hogy vele is ugyanaz játszódik le, én is ott leszek és hasonlóan támogatom majd, hisz megérdemi, hogy a karrierje elérje azt a pontot ahová tart, és amit megérdemel, hisz olyan sokáig volt az NXT-ben. Meg kell mutatnia a tehetségét, és ha ez a személyes életünkből kiván egy szeletet, nem fogok akadékoskodni. 

3 című bejegyzés “Alexa Bliss az Evolutionről, Trishékről, Nia Jaxről, és párjáról Buddy Murphyről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Annyira jo hogy meg ismerjuk a full heel csajokat multkor liv szerepelt az upupdowndownban es ra sem lehetett ismerni egy bulis jofej csaj volt es alapjaraton liv es alexa is dilis a rawon de civilben mindketten aranyosak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s