Paul Heyman szoros együttműködésben Ronda Rouseyval

Komoly támogatóra lelt a címvédő RAW Women’s Champion. 

Jelentések szerint, Paul Heyman producerként felügyeli Ronda Rousey tévés szegmenseit, valamint promóit – köszönhetően annak, hogy tökéletesen ismeri Rouseyt és a pályafutását.

Rousey egymaga írta a legutóbbi promóját, egy-két instrukciót azonban Heyman szolgáltatott hozzá, mint például a John Cenára vonatkozó részt. Ezzel párhuzamosan, Heyman indítványozta azt is, hogy Belláék a forradalom önjelölt kiváltójaként tetszelegjenek.

Idővel talán a képernyőn is láthatjuk majd a géniuszt, mint Rousey képviselője?

5 című bejegyzés “Paul Heyman szoros együttműködésben Ronda Rouseyval” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hát nem azért de szerintem ronda sokkal jobb mint brock ha már csak azt nézzük hogy ő konkrétan szeret itt lenni és szerintem ahhoz képest hogy mennyi ideje volt átállni elég hiteles meccseket tol le

   Kedvelés

    1. mozdulata sincs sok,armbar, meg samoai drop valami változata,meg vállon átdobás kb. Na jó, valami boxolás is , de nem több. unalmas

     Kedvelés

  2. Itt halkan megjegyezném, hogy egyikőjük sem tehetségtelen senki.

   Az, hogy Brock vastag pénzért hajlandó csak a WWE-ben majomkodni az az ő dolga szerintem. Tett érte, hogy ilyen helyzetben legyen. (hovatovább, ezen az úton haladva akkor The Rock is tehetségtelen senki)

   Se Ronda, se Brock nem tehetségtelen, csupán előbbi friss harcosa ennek az egésznek és elsietett bookingot kapott, utóbbi pedig egy civil életben kiváló ember, bizniszen belül pedig egy kissé kiöregedett csávóka akit a napi betevő érdekel. (mint az emberek 99%-át) (és szintén mondanám, hogy ennyi erővel The Rock is ilyen, hisz ő még Lesnarnál is durvább tarifákkal képes csak “HAZA JÖNNI”)

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s