RAW Előzetes, október 22. – Hat napra az Evolutiontől

Elérkeztünk az All-Female PPV küszöbéhez, amelyről még vár ránk egy RAW a festői Providence városából. 

Na persze most is párhuzamosan futnak majd a sztorivonalak, hisz az urak tekintetében változatlanul a Crown Jewelre irányul a célkereszt.

Ébresztőjellegű támadás

Drew McIntyre alaposan meglepte Braun Strowmant, aki két Claymore Kicket is kénytelen volt elszenvedni csapattársától. Ennyi volt a  Dogs of Warnak? A Shield másodszor is felülmúlta őket, dacára annak, hogy megpróbáltak kétségeket ébreszteni Ambrose-ban. Strowman szempontjából nagy kérdés, hogy miként kezeli Drew tettét. Állítása szerint, csak azután tulajdonít majd neki nagyobb jelentőségét, hogy elintézte Reignst és megszerezte tőle a Universal Championshipet.

Éles kritika!

Ronda Rousey mély nyomot hagyott leendő kihívójában, aki alaposan megsínylette a verbális hadviselést. Rousey ezután a biztonságiakon vezette le a dühét, tekintve, hogy Belláék azonnal menekülőre fogták a dolgot. Vajon ma éjjel sikerül betámadniuk a címvédőt?

Minden a régi?

Aligha. Dean Ambrose és Seth Rollins között ugyan éleződött a feszültség, ám végül túl tudtak lendülni a félreértéseken. Meddig tart a harmónia, most, hogy látszólag maguk mögött hagyták a Dogs of Wart? Rollinsnak fél szemmel már a World Cupra kell sandítani, ellenben Deannel, aki nem elég hogy nem birtokol címet, de még ebből a viadalból is kimarad a Zigglertől elszenvedett vereség következtében.

Tovább formálódhat az Evolution programja!

A RAW egyelőre két konkrét meccset ad a gálának amellett, hogy a Battle Royalban is képviseltetik magukat. Kérdés, hogy csatlakozik-e a kártyához az igencsak érő hat fős tag team ütközet, amely a Riott Squad és a Banks-Bayley-Natalya trió között vívódna.

HBK visszatér!

Shawn Michaels részvétele majdhogynem biztos, az viszont kétes, hogy mit von mindez maga után. Triple H is vele tart, netán Hunter távollétében betámadja Shawnt a Brothers of Destruction? Múlt héten magabiztos üzenetet küldtek, majd a SmackDownon Taker is igyekezett nyomatékot kölcsönözni a jövőnek. Mit reagál a DX?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s