Hajlandó lesz-e ringbe lépni John Cena és Daniel Bryan a Crown Jewelen?

A tegnap kora este nyilvánosságra kerülő jelentést nem igazán kísérte különösebb érdeklődés a szaksajtó részéről, ám az egyik fele végül csakhamar beigazolódott. 

Roman Reigns ha nem is pont sérülés miatt, de kihagyásra szorul. Fel kellett adnia a Universal Championshipet, így természetesen a Crown Jewelen sem vesz részt. Robbie Fox tudósításának másik része John Cenára és Daniel Bryanre vonatkozott, mondván, hogy egyikük sem akarja képviseltetni magát a Crown Jewelen.
Mint ismeretes, pár hete robbant ki egy botrány Szaúd-Arábiában, miután egy török újságírót állítólag meggyilkoltak a konzulátuson.

Úgy hírlik, The Rock ezért nem akart személyesen, vagy videóüzenet formájában sem szerepet vállalni a SmackDown ezredik adásából. Tart attól, hogy filmes karrierjét csorba éri, és az utolsó információk alapján John Cena is hasonló logika mentén gondolkodik – jóllehet az ő karrierje még csak beindulóban van Hollywoodban.

Dave Meltzer értesülései szerint, tegnap a kreatívok tudtára adták, hogy John Cena nem indul a World Cupban, vagyis pótolni kell őt. A RAW-n egyébként, Angle promója közben Cenát is mutatták, mint a verseny résztvevője.

Daniel Bryanről nem hallani konkrétumot. Az ő esete azért is meglepő, mert a WWE Championshipért szállna harcba AJ Styles ellen. A mai SmackDown nyomán talán többet tudunk majd.

A WWE semmiképp nem akarja törölni az eseményt, amely így kizárólag akkor marad el ha az amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump le nem fújja azt.

Erre viszont mikroszkópikusan kicsi az esély, szűk két héttel a show előtt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s