Többen is szívhezszóló üzenettel biztosították a támogatásukról Roman Reignst

Elég szövevényes és kusza volt a tegnap este, hisz óránként változtak a hírek Roman Reigns kapcsán. 

A RAW kezdetén aztán egyszer s mindenkorra világossá vált, hogy nagy a baj. Elég ideje követjük már figyelemmel mindannyian ezt az egészet ahhoz, hogy le tudjuk szűrni egy ember testbeszédéből, hogy itt most nagy a baj.

Roman Reigns bejelentette, hogy kiújult a leukémiája, amelyet 2008-ban diagnosztizáltak nála. Nem lesz tehát számára ismeretlen a harc, amely előtt áll, mindenesetre a címről le kellett mondania, hisz mint azt ő is elismerte: nem lesz képes eleget tenni a bajnoki kötelezettségeinek.

Az átok folytatódik. Merthogy a Universal Championship el van átkozva, ez lassan kétségtelen. Viszont Roman Reigns sem sokkal szerencsésebb ha világbajnoki címről van szó. Ez volt a negyedik regnálása, de ennek sem tudott méltó véget vetni. Első két nekifutásra amolyan tessék-lássék módon került le a róla, 2016 nyarán pedig annak előfutáraként, hogy elhasalt a wellness policy követelményeinek.

Na de kanyarodjunk vissza, és lássunk egy-két olyan üzenetet, amely nem a felszínt kapargatja.

Kezdésként íme Daniel Bryan, akitől megtudtuk, hogy a Live Eventen tartózkodó SmackDown-sztárokat is ledöbbentette a bejelentés, amely alaposan rányomta a bélyegét az öltözői hangulatra.

Roman egyike a legjobbaknak, akikkel eddig ringbe léphettem, és ő az egyik olyan srác, akit leginkább tisztelek, akire leginkább felnézek a bizniszben. Minden jót kívánok neki és a családjának, alig várom, hogy felülkerekedjen ezen és újra megoszthassam vele az öltözőt.

Itt voltunk, és itt is leszünk érted, az első naptól fogva. Szeretünk, testvér! 

Egyike a kedvenc ellenfeleimnek a ringben, és egyike a legszimpatikusabbaknak azon kívül.. Nagy csata előtt áll, de mi szeretünk csatázni. Sok sikert, veled vagyunk Roman!

Sok háborút megéltem már ezzel az emberrel. A képernyőkön ő volt az én legnagyobb riválisom. A színfalak mögött azonban, a hozzám legközelebb állók egyike, a barátom. Roman egyike a legszívósabb fickóknak, akiket ismerek, és kétségem sincs afelől, hogy visszatér majd velem csatázni miután jól valagbarúgta a leukémiát. 

Az egyik legjólelkűbb srác, akivel kiváltságomra szolgált, hogy megoszthatom az öltözőt. Mind tudtuk, hogy ő az öltöző vezére, és inspirált, hogy kövessük a példáját. Erősebben térj vissza, mint valaha, barátom!

A vezérünk. 

Ő maga a biznisz. 

Vissza fog térni. 

Túlleszel ezen, bajnok! 

Roman Reigns ékes példája annak, amilyennek szerintem lennie kell egy igazi vezetőnek. Büszkeségemre szolgált megosztani vele az öltözőt, és ugyanaz lesz miután megnyerte ezt a harcot.

Mindegy, hogy kék vagy vörös vér folyik az ereidben, hisz egy család vagyunk. Mindegy, hogy Amerikában, vagy Japánban dolgozol. A lényeg ugyanaz marad.

Veled vagyunk, miközben megvívod ezt az életreszóló csatát. 

A megüresedett trónért, jelen állás szerint Braun Strowman és Brock Lesnar feszül majd egymásnak a Crown Jewelen.

2 című bejegyzés “Többen is szívhezszóló üzenettel biztosították a támogatásukról Roman Reignst” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s