Aleister Black története Roman Reignsről

Az elmúlt több mint 24 órában aligha akadt olyan a wrestling-világban, aki ne reagált volna a Roman Reignst ért betegségre, s hogy abból eredően a Big Dognak le kell mondania a Universal Championshipről.

Ki így ki úgy, de szinte tényleg mindenki kifejezte a jókívánságát, például még az NJPW, vagy Kenny Omega is.

A legkülönlegesebbek egyike azonban, kétségtelen, hogy az NXT-ben tevékenykedő Aleister Black volt, aki az alábbiakban a tavalyi európai turnén történtekre világított rá.

Roman Reigns! 

Általában véve nem szokásom ez, de a körülmények miatt úgy éreztem le kell írnom pár dolgot. 

Amikor én kezdtem a pályafutásomat, még nem volt olyan könnyű bekerülni a bizniszbe, mint manapság. Különösképp a 2000-es években, valakinek, aki Hollandiából származik. Az emberek nem szívesen edzettek téged, így járnod kellett az országokat annak érdekében, hogy megtaláld azt, aki hajlandó. Nem volt olyan könnyű, mint beiratkozni egy iskolába és ott folytatni.

17 évvel később, 2017 májusában jártam először turnézni a RAW-val Live Eventekre, amelyeken Curt Hawkinsszal dolgoztam. 

A show alatt, szerettem tisztán tartani az öltözőt a szeméttől, a törölközőktől és a vizespalackoktól. Ez a szokás szerintem rég kiment a divatból, én mégis fontosnak éreztem, hisz tiszteletre, alázatosságra tanít, olyasmire, amelyre szükség van ebben a generációban. 

Néhány este elteltével, leültünk és elkezdtünk ismerkedni egymással, hisz fontos, hogy ismerjenek és kapcsolatba tudjanak lépni veled azok, akikkel dolgozol. Ők a te kollégáid, és remélhetőleg még nagyon sokáig azok is lesznek. Ekkortájt volt alkalmam Romannel is beszélni egy kicsit. Szó esett a zenéről, a tetkókról, a hátteréről és az örökségéről. A beszélgetés egy pontján, Roman rámnézett és azt mondta: ‘Nem akarom, hogy az öltözőt takarítsd többé. Azt szeretném, hogy tudd: közénk tartozol, rakd oda magad minden este és legyél a csapatunk tagja. Ez minden, ami érdekel engem! Elég ideje birkózol már ahhoz, hogy tudd miként működik ez!’

Nem hagytam volna abba az öltöző takarítását, mindaddig, míg egy vezéregyéniség, mint Roman, Seth, Bray vagy Finn azt nem mondja, hogy hagyjam abba, ugyanis én így tanultam annak idején. Érdemeld ki a helyet és a tiszteletet. 

Ha ezután találkoztunk, mindig nagyon jó volt hozzám. 

Annak ellenére, hogy nem ismerem őt túlságosan, és hogy viszonylag keveset érintkeztünk, nagyon hálás vagyok nekik. A turné végén felhívta rá a figyelmünket, hogy mindegy jó volt-e a meccs vagy sem, a dolog szépsége, hogy másnap előről kezdhetjük az egészet. 

és igaza volt.. 

A legjobbakat ennek a fantasztikus embernek, előadónak, és vezetőnek. 

A viszontlátásig, Roman! 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s