Chris Jericho a RAW25-re se akart elmenni

A címvédő IWGP Intercontinental Champion a Sportskeedának adott nemrég interjút. 

Szóba került természetesen a hétvégén megrendezésre kerülő Cruise of Jericho, illetőleg a WWE is, amely mostanság nem igazán hozza lázba Christ.

Különös lesz-e a birkózóknak, hogy voltaképp az óceánon kell majd ringbe lépniük? 

Különös? Nem hiszem. Inkább csak rendhagyó, eltérő, és soha ezelőtti. Ezért is tartott olyan sokáig összehozni ezt az egészet, hisz soha nem volt még rá példa. Lesz egyébként a fedélzeten egy mérnökökből álló csapat is, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a ring ne boruljon bele az óceánba. Szeretem, hogy én vagyok ebben az első, hogy én viszek először ilyen rendezvényt egy hajóra. Voltak ennél durvább színtereim is a pályám során. Birkóztam már parkolóban úgy, hogy totál sötét volt és csak az autó elsőlámpái világítottak. De ami most ezt illeti, ez lesz az első alkalom, hogy nem szilárd talajon birkózok majd. Szóval mindaddig míg valaki el nem megy a Marsra ennek érdekében, ez lesz a legvagányabb hely, ahol birkózás zajlik. 

Idei érdekeltségei a WWE-ben:

Amikor mondtam, hogy nem kértek fel az ezredik SmackDownra, nem voltam elkeseredve. Ez történt. Nem kértek rá, hogy vegyek részt, de ha nagyon őszinte akarok lenni veled akkor a RAW 25-höz se volt sok kedvem. Nem szeretek meglepést kiváltó felbukkanásokat elpazarolni, olyanokat, amelyeknek nincs folytatása. Tudom hogy mennek ezek a showk, rengetegen vannak ott hogy színre lépjenek, én meg nem akarom ezt így. Szóval senki nem keresett meg, de ha meg is történik valószínűleg akkor is nemet mondtam volna. 

Ezért volt a RAW 25-ös cucc is olyan és csak backstage, amilyen. Ebben maradtunk Vince-szel. A Crown Jewelre viszont felkértek. Azt a másnap miatt nem akartam bevállalni, hisz november 3-án EVIL-lel meccselek Japánban. Stresszes lett volna, nem akartam magam semmiképp sem túráztatni azon, hogy időben tudnék-e egyik helyről a másikra érni. Rizikós volt, és kivitelezhetetlen. 

A most hétvégén esedékes Cruise of Jericho egyik legnagyobb attrakciója az a hat fős tag-meccs lesz, amelyen Chris a Young Bucksszal alkot majd csapatot Kenny Omega, Cody, valamint Marty Scrull ellen. Emellett olyan Interpromotional ütközetek is lesznek, amelyek ROH sztárok csapnak össze Impact Wrestlinges szupersztárokkal.

Egy gondolat a(z) “Chris Jericho a RAW25-re se akart elmenni” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s