Keserédes címszerzés

Az együnk szemünk a sír, a másik viszont nevet. 

Előbbi amiatt, hogy milyen estét tetőzött be egy káprázatos meccs végén. Utóbbi pedig amiatt, hogy klasszis párharc előtt állunk. Dean Ambrose és Seth Rollins újra egymásnak feszülnek, csaképp az elmúlt évekhez képest fordított szereposztásban.

Talán Ambrose turnje nem vetekszik Rollinséval, mindenesetre valószínűsíthető, hogy ezzel mindketten nyerni fognak hosszútávon. Ambrose karrierje merőben új alapokra kerül, Rollinst pedig egyszer s mindenkorra bebetonozzák babyface-nek.

2014-ben a Shield szétválását követően igen kellemes meglepetést szolgáltatott kettejük viszálya. A Money In The Banken és a SummerSlamen egyaránt Rollins kerekedett felül Kane közbenjárásával. A Hell In A Cell PPV-n nem kis felelősséget és terhet vettek a vállukra, hisz a főeseményben kaptak szerepet. Rollins ezt is behúzta, köszönhetően Wyattnek, aki Deanre támadt.

2015 tavaszáig egyfajta fegyverszünet uralkodott közöttük. Miután Seth Rollins elhódította a WWE World Championshipet, kisvártatva ismét szembekerültek egymással.. Az Elimination Chamberben olyasmi történt ami addig elvétve: Ambrose örülhetett a sikernek. Igen ám, csakhogy a győzelmet érő Dirty Deeds előtt kifektették a bírót, aki utólag semmissé tette a Lunatic győzelmét.. A Money In The Bankre mindez arra sarkallta Deant, hogy Ladder meccset követeljen ki magának. Brutális ütközet volt, melyből ha csak hajszállal is, de Rollins keveredett ki győztesen.

Minden kétséget eloszlatott az Architect?

Rollins a karrierveszélyeztető sérülését követően, rögtön World Championship meccsben találta magát. Megverte Reignst a Money In The Banken, ám csakhamar felbukkant a nevető harmadik. Akasztják a hóhért, nemdebár?! Dean Ambrose beváltotta a táskát Seth Rollins kárára, és ezzel mintha egy minimális megváltást is elért volna azzal szemben, aki az elmúlt két évben gyakorlatilag a mumusává avanzsált. Rollins hiába ostromolta Ambrose-t, egy vitatott visszavágót követően minden kétséget kizáróan mattolta őt Dean a SmackDown Draftos adásán.

Tavaly nyáron ezt követte a békülős sztori, melynek eredményeképp kétszer is megszerezték a RAW Tag Team Championshipet. A Shield atomjaira hullott, Ambrose pedig megsérült. Seth Rollins összeállt Jason Jordannal, és talán ez kulcsfontosságú pillanatnak tekinthető abból a szempontból, ami hétfő este történt.

Rollins és Ambrose nem meglepően Reignsnek ajánlották a címmeccset, amely az ő sikerükkel zárult. Ambrose azonban turnolt, és elmúlt 11 hónap összes sérelmét belevitte abba a verésbe, amelyet kiszabott Rollinsra. Valami nagyon piszkálja Dean csőrét, hisz végig motyogott Rollinsnak a fenyítés során. “Most mondd, na mondjad..!” – hajtogatta egyre-másra Sethnek, aki nem elhanyagolható módon – bár sokkal kevésbé lényegesen – megint duplabajnoknak mondhatja magát.

Valami megtört Ambrose-ban. Talán megunta a gyenge láncszem szerepét, a mellőzést, vagy épp csak sérelmezi, hogy kihasználták őt az előrejutás érdekében.

Csak az idő válaszolja majd meg a legfőbb kérdést.

Miért, Dean?

3 című bejegyzés “Keserédes címszerzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A szívem kiszakad romanért, de ha lehet egyáltalán ilyet mondani, a wwe ismét mindent megtett, hogy az “előnyére” fordítsa a kialakult helyzetet.
  Ugyanis az emberek felfogták, hogy reigns promoja nem work volt, nem is trollkodták el, látszott rajtuk, hogy átérzik a fájdalmát, és olyat csináltak, amit nagyon rég nem.
  Megtapsolták, és megköszönték a munkáját.
  Ezt látván pedig ellőtték dean turnját.
  Ez azért volt zseniális húzás, mert az az év bármely más napján az emberek egy ilyen támadás után éltették volna deant.
  Viszont így, hogy mindenki roman hatása alatt volt, kb nem volt más választásuk, mint kifütyülni.
  Csak akkor és ott kaphatta meg a megfelelő reakciókat.

  Kedvelés

  1. Igen, csak most erre a hirtelen jött szimpátiára megint rá fognak tenni három lapáttal amikor visszatér. Amit leadtak a SmackDown közben promót, olyan szinten volt vágva és keverve a Roman iránti szimpátia kedvéért, hogy már kellemetlenül hatott.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s