Költözik a Crown Jewel?

Szerencsétlenségére saját magát szorította sarokba a WWE a hamarosan érkező Crown Jewel gálával. Rengeteg munkát öltek bele, de lehet, hogy meg sem tudják rendezni, hiszen hatalmas nyomás nehezedik rájuk amiatt, hogy töröljék az egész rendezvényt.


Ezzel nem csak a gálát törölnék, hanem az arabokkal kötött szerződésüket is megszegnék. Azt a szerződést, amit a következő 10 évre írtak alá. De nem csak a törlés miatt fájhat a szervezet feje, hanem azért is, mivel a sztárok túlnyomó többsége kijelentette, hogy nem akar utazni. Kiváltképp John Cena és Daniel Bryan.

Robbie Fox a Barstool Sport-tól arról tett kijelentést, miszerint a WWE kétségbeesetten keresi a Crown Jewel új helyszínét. Nem kis probléma lehet, hiszen a felépített meccslista mellett ezen az eseményen derül ki az is, hogy ki lesz az új Universal Champion, miután Regins a leukémiája miatt leadni kényszerült a címet.

Jelenleg nem csak a helyszín, de már az időpont is kérdéses. Egyes hírek szerint a WWE vezetősége már tudtára adta az araboknak, hogy a történtek miatt nagy eséllyel máshol kerül megrendezésre a gála, és emiatt nem kerültek még eladásra a jegyek a pénteki nap folyamán.

A No Holds Barred podcast pedig időközben úgy értesült: a WWE meghozta a döntést a költözésről. Ennek következtében az Államokba hoznánk a showt.

New York potenciális helyszín, de mint tudjuk itt lesz a most vasárnapi Evolution is.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Egy gondolat a(z) “Költözik a Crown Jewel?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s