Seth Rollins, mint a WWE arca?

Nyilván senki sem így akar a legelőkelőbb helyre lépni, de a történtektől függetlenül be kell tölteni valakinek Roman Reigns pozícióját. 

A képernyőn átszűrődő ellenséges hangulat ellenére, Roman Reigns minden kétséget kizáróan a WWE első számú Szupersztárja volt hétfő estig. Nem pusztán a Universal Championshipet, de ezt a bizonyos státuszt is leadta, amikor bejelentette, hogy kiújult a leukémiája.

Ha brutálisan őszintén akarunk lenni, akkor előrevetítjük, hogy Roman Reigns nem fog visszatérni. Persze lehetséges, de olyan nagyon nem érdemes ámítanunk magunkat a tények ismeretében. Ez itt már egy merőben más harc a számára. A következő nagy meccsét az életéért kell vívnia, és amint győzedelmeskedik, be kell látnia, hogy a valamit-valamiért elv alapján kell meghozza a jövőt befolyásoló döntést.

Roman kiesése okozhat némi átrendeződést, és akkor még finoman fogalmaztunk. Lassan de biztosan pótolni kell őt, mind a főeseményben, mind a szervezetben betöltött szerepkörét illetően.

Kik jöhetnek számításba?

Erre a kérdésre mindenki meg tudja adni a vélt vagy valós választ. Seth Rollins alighanem az egyik, ha nem legjobb döntés volna. Talán nem elfogultság azt állítani, hogy Seth mindennel rendelkezik, ami ehhez szükséges – bezárólag azzal, amely Romannél látszólag nem volt adott. Seth Rollins on-screen is élvezi a WWE Univerzum bizalmát. A most elindult viszálya pedig, összességében fellőheti őt a csúcsok-csúcsára. Ha valaki, akkor Ambrose meg fogja tudni oldani, hogy Rollins a jelenleginél is stabilabb babyface legyen.

Seth egy nagy előnyt élvez AJ Stylesszal szemben, nevezetesen, hogy kilenc évvel fiatalabb. A fenti kérdésre biztos sokan vágnák AJ-t, de 41 évesen nem lesz belőle olyan tényező, mint amilyenre perpillanat szükség van.

Az igazi kérdés viszont valójában az, hogy elbírná-e az ezzel járó nyomást Seth Rollins? Képes volna-e arra, amelyre hosszú évekkel ezelőtt CM Punk és Brock Lesnar sem volt.

10 című bejegyzés “Seth Rollins, mint a WWE arca?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát, kb két ember jöhet szóba Rollins vagy Strowman én bármelyiknek csak örülnék remélem nem az a húzása lesz WWE-nek hogy ráadják Lesnar universal championt és hónapokig nem is látjuk.

  Kedvelés

 2. Meggyógyul, visszajön és lesz neki egy rendes bajnoki futása. Legalábbis remélem. Amúgy ha nem Seth, akkor Drew lesz a WWE arca szerintem.

  Kedvelés

 3. Romannél kiújult a leukémia, szóval az se biztos, hogy egyáltalán túléli ezt a harcot. De ha mégis felépülne és emiatt visszatérne, akkor vele és a WWE vezetőség tagjaival sincs minden rendben agyilag, nem beszélve az orvosokról. A srác már szó szerint mindent elért, ami csak lehetséges ebben a szakmában: rumblet és chambert nyert, 12 embert ejtett ki a rumble-ben, négyszeres világbajnok, grand slam bajnok, legyőzte a szervezet top arcait, “visszavonultatta Undertakert, és Brock Lesnar ellen is nyert egy feudot, amire gyakorlatilag senki se volt képes 2012 óta, talán csak Taker, de ő se tisztán. Szóval a lényeg az, hogy garantált helye van a Hall of Fame-ben, és a csúcson hagyta abba.

  Kedvelés

 4. Lehet sosem tér vissza?
  Nemár…
  3 évig mindent arra tettek fel, hogy ő legyen a wwe arca, erre benne van a pakliban, hogy sosem térhet vissza?
  Nem.
  Ezt nem vagyok hajlandó elhinni.
  Egyszerűen tudja, tudják, hogy túl sok mindent áldoztak be érte, hogy most csak úgy kiszálljon.
  Vissza fog jönni, és erősebb lesz mint valaha!
  Legalábbis nagyon remélem.
  Mert roman, joe, túl sokáig voltál az arcukba nyomva, túl sokáig kellett hallgatnunk a béna promoidat, túl sok mindenkit utasítottál magad mögé, hogy kiszállj.
  Nyilván senki sem kívánja, hogy kockáztassa az egészségét, de biztos vagyok benne, hogy előbb, vagy utóbb, de vissza fog jönni.
  És úgy ki lesz boozva, mint a k**va élet 😀
  Na de viccen kívül valakinek még ha átmenetileg is, de pótolni kell őt.
  Cena, ugye papíron még itt van, de idén több időt töltött a wwe-n kívül, mint a wwe-ben, még mindig lehetne rá építeni, de neki ez már mind másodlagos, nem építkezhetnek rá hosszútávon.
  Tehát ő kiesett.
  Ortont is el tudnám képzelni, de mivel most kapta vissza a heel karakterét, így annak az esélye, hogy a közel jövőben turnolni fog egyenlő a 0-val.
  Ő is kihúzva.
  Roman mellett AJ a wwe legfényesebb csillaga, míg roman a raw, aj az sd arca, tehát képes lenne átvenni a szerepét, és Aj-t ugye mindenki szereti, a gond csak az, hogy bár úgy mozog, mint egy 20 éves, de már 40 felett van.
  Minden egyes nap ajándék, mit full time birkózóként itt tölt még, rá sem tudnának hosszútávon építkezni.
  Seth mellett bryant tartanám a legesélyesebbnek.
  Elviekben teljesen tiszta, full timeban tért vissza, és a szerződése is rendben van, ha jól tudom.
  Az emberek pedig nem pártoltak el tőle, a yes movement még mindig él.
  Rollins is tökéletes lenne, anno ő is volt top guy, csak épp heel ként.
  Szerintem bírná, és rá is vevők lennének.

  Kedvelés

  1. Nem hiszem, hogy különösebb kérdést képezne egy családos embernek, hogy az életét vagy a karriert válassza. A betegség kiújult, akármikor kiújulhat harmadszorra is. Nem fogja az életét és a családját kockáztatni. A visszatérés lutri volna, és semmi sem lenne olyan mint eddig.

   Kedvelés

    1. Nem emiatt alakult ki, de fontos tényező a történet egészét figyelembe véve. Magától értetődő innentől, hogy kockáztatja az egészségét. Élni sem biztos, hogy tud majd szerencsétlen, nemhogy elit szinten dolgozni a WWE-ben.

     Kedvelés

     1. Azért ne felejtsük el, hogy ott van Daniel Bryan esete. Igaz, hogy teljesen más “betegségről” van szó, de a nyaka miatt egy rossz mozdulat és ott maradhat a ringben, és neki is van családja.

      Gondolom Roman egy vérvizsgálaton eshetett át az utóbbi napokban, és akkor derülhetett ki a betegsége. Nem azt mondom, hogy ne jöjjön vissza ( én is azt mondanám, hogy ne! ), de ha tényleg legyőzi a kórt, és vissza szeretne térni, akkor még megteheti mint Bryan, csak akkor a WWE-nek komolyabb orvosi vizsálatokkal kéne ellenőriznie Roman egészségét rendszeresen.

      Kedvelés

     2. Bryan! Aki, és látható is, hogy kb nem mernek rá alapozni semmit. Ugyanez volna Romannel is. Nem Top Guyként térne vissza, mert mint mondtam lutri volna az egész. Mint Bryannél. Hiába változtatott ő is valamicskét a stílusán, még mindig vannak hajmeresztő megmozdulásai.

      Kedvelés

 5. Jó lenne de csak ha kicsi karaktert belevisznek a face szerepébe is mert szerintem heelként sokkal érdekesebb volt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s