Továbbra is kétséges Alexa Bliss vasárnapi szereplése

Little Miss Blissnek tag team meccsben volna jelenése a történelem legelső All-Female rendezvényén. 

Szereplése azonban igencsak bizonytalan, ugyanis – mint már említettük egy rövidebb facebook posztban a napokban – sérülést szenvedett a szombati Live Eventen. Akkor rögtön agyrázkódásról szóltak a beszámolók, most viszont már törött orr is kapcsolódik az ügyhöz. Ez a bizonyos Hartford-i összecsapása volt az első azóta, hogy távol volt a Hell In A Cellen beszedett kézsérülése nyomán. Ahogy azt is, úgy most ezt is Ronda Rouseyval szemben gyűjtötte be, jóllehet Hartfordban csapatmeccsben szerepeltek.

Biztos ami biztos alapon a WWE megágyazott annak is ha Bliss nem tud ringbe lépni a gálán. Ezt a célt szolgálta a hétfői szegmens, amely alatt Foxy volt látható Mickie James oldalán, amint lefenyíti őket Trish és Lita.

Mickie a Busted Opennek adott interjújában nagyon bizakodó volt, hogy Alexa rendben lesz vasárnapra. Mickie szerint napról-napra jobban van.

Az biztos, hogy ott lesz. Ha mást nem is csinál, de a ring mellé ezer százalék, hogy elkíséri Mickie-t és Aliciát ha nem tud mérkőzni.

Kérdés, hogy ez a változtatás mennyiben befolyásolná azt a potencális opciót, miszerint a találkozó a debütáló Women’s Tag Team Championshipért zajlana majd.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s