5 meccs, amely már valószínűsíthető a WrestleMania 35-re

Tegnap a potenciális főeseményeket igyekeztünk vázolni, most viszont valamicskét szélesítjük a skálát és a gála kártyájában próbálunk meg kutakodni. 

Az idei WrestleMania előtt és alatt egy életre megtanulhattuk, miszerint nincs olyan, hogy kőbe van vésve. Reméljük azonban a legjobbakat, és hogy nem jön közbe semmi annak érdekében, hogy megkapjuk az alábbi párosítások nagyrészét.

Daniel Bryan vs. The Miz (C) – WWE Championship Match

A Super Show-Down következtében érzékelhetően tartalékra vették a két srác ellentétét tápláló lángot, ugyanakkor meglepő volna ha áprilisban nem egymást látnák a szemközti a sarokban. Az elmúlt nyolc év, de hogy ne menjünk messzebb fél év tükrében alighanem indokolt volna a világbajnoki cím részvétele a találkozóban. Nem túlzás kijelenti, hogy a szóban forgó urak egyike a legnagyobb esélyes AJ Styles legyőzésére. Hogy ez mikor következik be, már csak idők kérdése, ám be kellene lőni az időt, én azt mondanám Royal Rumble.

Sasha Banks & Bayley vs. Trish Stratus & Lita (C) – Women’s Tag Team Championship

Meglepne, ha a címeket nem jelentenék be most vasárnap. Ez pedig egyúttal előrevetítené, hogy ez a meccs előbb, de inkább utóbbi létrejön majd. Trishékkel állítólag komolyan számolnak egészen a Mániáig, és mivel a RAW Women’s Championship legalább addig foglalt érdemben, Sasha-ék szétszedését sem fogják sürgetni. Moneymaking tag-meccs, ettől jobbat aligha lehetne kreálni a legnagyobb színpadra.

Seth Rollins vs. Dean Ambrose

Az előttünk álló hónapok egyik legpozitívabb dolga lesz ez a viszály, úgyhogy ízlelgessük. Szép lassan azért kijön az az öngól, amelyet azzal lőtt a WWE, hogy rajta hagyták Sethen az Interkonti övet. Ha leveszik róla menet közben, mielőtt még ennyire totálisan súlytalanná válik, akkor most vagy idővel át lehetett volna konvertálni ezt a viszályt a Universal Championshipre, tekintve, hogy ez a páros oda-vissza kimerítette már a dolgokat ahhoz, hogy egy szimpla midcard címért viaskodjanak. No mindegy, így se rossz, és bizonyára a WM-ig el lesz húzva a történet. Pláne úgy, hogy most még Tag-bajnokok is.

Charlotte Flair vs. Ronda Rousey (C) – RAW Women’s Championship

Ha lesz Rumble, kis túlzással meg sem kellene rendezni. Charlotte nem fog akkora mértékben sérülni Beckyvel szemben, hogy ne lehessen megnyeretni vele a Rumble-t, amellyel egyedüli módon tud kvalifikálni a rivális brand címvédője ellen. Rousey annyira az egekbe van küldve karakterileg, hogy Charlotte-on kívül szinte szóba sem jöhet senki, mint hiteles kihívó. Asukát a Charlotte elleni vereséggel kivehetjük a kalapból, Trish nem ilyesmiben lesz érdekelt, szóval marad a Queen versus Baddest Women On The Planet történet.

Triple H vs. Batista

Batista évek óta könyörög ezért, és a SmackDownon elhangzott egyetlen mondatból arra következtethetünk, hogy végre meghallgatásra találtak az imái. Ezzel újabb nosztalgia meccs jöhet, és egy újabb olyan eset, amely alatt Triple H megpróbálja meghódítani az addig számára meghódítatlan területet. A WrestleMania 21-en ugyanis kikapott Batistától, ráadásul a World Heavyweight Championshipet is elveszítette általa.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s