Edge – szégyen, hogy soha nem léphettem egy ringbe Styles-szal!

Rengeteg álommeccset tudnánk egyből felsorolni, ha mi, rajongók lehetnénk a kreatív csapat vezetői, főleg ha rendelkezésünkre állna a már visszavonult Edge. A WWE Hall Of Fame tagja a nyaksérülései miatt hamarabb visszavonult mint szeretett volna, de álommeccse azért neki is van.

Aki pedig jelenleg is bárkivel álommeccset képes összehozni, az AJ Styles. Közel 3 éve, a Royal Rumble-ön meglepetésként debütált, de már most annyi mindent lehet felírni a neve mellé, mintha 10 éve a szervezet alkalmazásában állna.

Edge nemrégiben az Instagram oldalán egy képpel tisztelgett AJ előtt, majd hozzátette, miszerint szégyen, hogy ők ketten soha nem tudtak egy ringen osztozni.

Szerencsétlenségünkre, erre aligha kerülhet sor, főleg ha figyelembe vesszük Edge sérüléseit, és azt a kijelentését, miszerint nem akar visszatérni a szervezet ringjébe.

Sokan felhozhatják Shawn Michaels esetét, aki szintén hasonló kijelentésekkel élt korábban, de Edge még mindig egy másik történet. Őt nem Undertaker “kényszerítette “visszavonulásra, hanem a súlyos nyaksérülései. Emellett mozifilmekben szerepel, Podcast-ot vezet, és boldogan éli a családapa szerepét – ezt aligha szeretné kockára tenni.

Ezért is ez a meccs maradjon meg az álmainkban, és pont ez az oka annak, hogy a WWE 2K játékok minden évben hatalmas számban kerülnek eladásra.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s