“Nem Johnnyt gyűlöltem, hanem amit képviselt!” – Tommaso Ciampa

Napjaink egyik legnagyobb sikersztorija a biznisz szempontjából Johnny Gargano és Tommaso Ciampa párosa, akik három évvel ezelőtt egy szimpla jobbolásra voltak hivatottak a Dusty Rhodes Tag Team Classicban. 

A többi már történelem, ahogy mondani szokás.

Az NXT-t rendszeresen figyelemmel kísérők tudhatják, hogy Gargano és Ciampa villámgyorsan berobbantak a köztudatba. A 2016-os Cruiserweight Classicban egymás ellen kellett küzdeniük. Az összecsapás csak még erősebbé tette a közöttük fonódott köteléket, így onnantól semmi és senki nem állhatott a #DIY útjába. Instant klasszikusokat vívtak a Revivallal, elhódították a Tag Team címeket, tavaly januárban azonban detronizálta őket az Authors of Pain. A TakeOver: Chicago végén jött a dráma: Ciampa hátbaszúrta Gargano-t, megalkotva ezzel az évtized egyik legemócionálisabb turnjét.

Ciampa sérülten vágott neki az ominózus létrameccsnek, és mivel menet közben rásérült, hosszú hónapok estek ki a pályafutásából a turnt követően. Gargano építgetni kezdte az egyéni karrierjét. Idén januárban Ciampa visszatért, amelynek nyomán kezdetét vehette a viszályuk. New Orleansban Gargano nyert, azóta viszont nem volt szerencséje, tekintve, hogy Chicagóban Ciampa-siker született, és Brooklynban is Blackheart örülhetett – megvédve ezzel a frissen begyűjtött NXT Championshipet.

Gargano brooklyni veresége az úgynevezett breaking point volt, amely odáig vezetett, hogy heel turnt vett Aleister Blacken. A történtek következtében rántotta le Ciampa a leplet arról, hogy mi és miért történt másfél évvel ezelőtt.

2017 májusa! 

Két nappal azelőtt, hogy a DIY kihívta volna az AoP-t az NXT Tag-címekért a TakeOver Chicagón, bokasérülést szenvedtem. 

24 óra sem telt bele, és az NXT Univerzum már ötletelgetett a pótlásomról, és erre vonatkozó tanácsokkal bombázták Johnny Garganót. 

Egycsapásra felnyitották a szemem a történtek. Az NXT rajongók gyengék, köpönyegforgatóak és szánalmasak. 

A TakeOver felé tartva, Johnny mindenkinél jobban tudta, hogy miképp érzek a rajongóink kapcsán. Ő azonban változatlanul szűk látószögű és elvakított volt. 

Azon az estén, miután veszítettünk, még egyszer utoljára Johnny szemeibe néztem. és tudtam, hogy még nem látja a fényt. 

Johnnyt még mindig elvakította az NXT Univerzum megjátszott ámulata. 

Nem Johnnyt gyűlöltem, hanem amit képviselt! 

Az NXT tegnapi epizódja nyomán, tiszta sor, hogy Johnny immár látja a fényt. Johnny Wrestling megszűnt létezni, de Johnny Gargano sosem volt még ennyire eleven. 

4 című bejegyzés ““Nem Johnnyt gyűlöltem, hanem amit képviselt!” – Tommaso Ciampa” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s