Hamarosan szavazhatunk a Hall Of Fame beavatottakról?

A WWE Hall Of Fame tagjait általában Vince McMahon választja ki a saját maga okai alapján, és senki nem mondhatja meg neki, hogy kit is szeretne ott látni, de úgy tűnik, ez bizony hamarosan megváltozhat.

A szervezet nemrégiben egy kérdőívet küldött ki a WWE Network feliratkozóinak, amelyben arra voltak kíváncsiak, hogy a rajongók milyen extrákat szeretnének annak fejében, hogy akár 15 dollárt is  kiadjanak a WWE Network-re havonta.

A felajánlott opciók közül az egyik lehetőség az volt, hogy szavazhatnának a WWE Hall Of Fame beavatottjaira. Olyan emberekre mint The British Bulldog, Chyna, Brian Pillman, akiknek nagy eséllyel csak ilyen körülmények között lenne esélyük bekerülni.

De hiába is lenne szavazás, természetesen a végső szó így is Vince kezében lenne.

Viszont soha nem tudhatjuk, hogy a jövőben a WWE milyen privilégiumokkal illeti meg a nézőket, hogy ezáltal is több feliratkozott szerezzen a WWE Network-re. Jól hangzik ez a lehetőség? Ha van Network-ötök írjátok meg, hogy mire szavaztatok.

4 című bejegyzés “Hamarosan szavazhatunk a Hall Of Fame beavatottakról?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem már szánalmas hogy így is annyi pénzt keresnek naponta hogy meg se tudják számolni de még mindig azon gondolkoznak hogy kérjenek több pénzt a networkért régi hagyományok átalakításával….szánalmas….a jewelre is nagy szükség van…. szegény vince biztos épphogy kitudja fizetni a reggeli kávéját….vicc

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s