Nikki Bella a címre tör, és kiáll a dívák mellett!

Ellentétes világok nézetei csapnak össze egymással holnap éjjel, amikor is az Evolution PPV-n terítékre kerül majd a RAW Women’s Championship.

Nikki Bella a napokban mondhatni éles kritikával illette a WWE-t, s voltaképp őket tette felelőssé azért, amilyen közhangulat uralja a díva jelzőt.

Megannyi megbeszélésen vettem részt, amelyen hangoztatták, hogy ennek jelentőséget akarnak kölcsönözni. Akkoriban, nekünk SmackDownosoknak nem volt miért vetélkedni, így aztán az eredetileg elhangzott céloknak megfelelően akartuk kezelni a Divas Championshipet, hogy jelentsen valamit, hogy erőteljessé váljon. Ha megnézzük, sok kislány viselte a pillangós címet a közönség soraiban, és valójában még mindig előfordul. Imádták. 

Annak a korszaknak a szereplői most nehézségekbe ütköznek, hisz Triple H-ék eldöntötték, hogy azt hirdetik a díva egy rossz kifejezés volt. Nem tudtam ezt mire vélni, hisz pont ők hangoztatták, hogy kreáljunk általa egy gyönyörű világot. Mi pontosan ezt tettük. Vért, könnyeket és verejtéket tettünk a folyamatba. 

Lehetőségem volt ringbe lépni akkortájt is, amikor többet kezdtek követelni a női birkózásból. Ragyogó volt, de az már bánt ha ez a Díva-korszak rovására megy. Ezért tértem vissza. Azt mondjátok ez egy negatív jelző? Szét fogom rúgni a hátsódat és megmutatom, hogy miért nem az. 

Michelle McCool, Beth Phoenix, Melina, AJ Lee, Paige, Brie Bella. Mindannyian erős és rettenthetetlen nők, akik keményen dolgoztak. Azért vagyok itt, hogy emlékeztessem az embereket erre a korszakra. 

Az Attitude Érát akarjátok ajnározni. Azokat, akik bugyiban és melltartóban csináltak meccseket. Azoktól viszont elhatárolódtok, akik keményen dolgoztak, dacára annak, hogy egy nem is általuk tervezett pillangó díszítette a címüket. 

A WWE Evolutionnek sok jelentése van, és remélem, hogy utána egyszer s mindenkorra leállhatunk arról, hogy a díva-dolog egy negatívum. 

– fakadt ki Bella, miközben az In This Corner podcastben promótált.

Vajon sikerült megugrania a lécet? Rácáfol a kétkedőkre?

4 című bejegyzés “Nikki Bella a címre tör, és kiáll a dívák mellett!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. …aztán jön a testvére,s ugrik egy padlóst a semmibe,mint ahogy nemrég a RAW-n is mutatta. Azt hittem az arca is leszakad 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s