Visszatérhet a Wyatt Family?!

Bray Wyatt-et azóta nem láthattuk, amióta a tag team társa Matt Hardy az utolsó mérkőzését abszolválta a WWE ringjében, mielőtt a színfalak mögötti szerepkörét kezdte volna el betölteni. Bray és Matt eközben a Raw Tag Team Championship-et is lehódították, amit mindenki nagyon jól fogadott.

Ezzel egyidejűleg a SmackDown Live-on, Erick Rowan sérülésével a Bludgeon Brothers is elveszteni kényszerült a tag team címeket. Most úgy tűnik, hogy a WWE megpróbált limonádét készíteni a citromból, amit ez a szituáció szolgáltatott nekik.

Az Observer szerint, egy ideje komolyan fontolgatják, hogy mivel mindkettőjük partnere kiesett újra egyesítenék a Wyatt & Harper párost.

Azt is meg kell említenünk, hogy Braun Strowman, aki nem régiben egy heel frakciót hagyott ott, hogy babyface-re váltson – nagy eséllyel a Crown Jewel után végre Universal Champion-nak mondhatja majd magát, de korábban szintén  család tagja volt.

Egy ehhez hasonló újraegyesülés után a Wyatt Family rajongók biztosan dörzsölnék a markukat – még akkor is, ha csak Wyatt és Harper találnának újra egymásra.

Wyatt-nek is jót tenne ez, hiszen így előbb visszatérhetne, minthogy megpróbálnának neki új karaktert építeni. Ettől függetlenül mégis az utóbbihoz vagyunk közelebb, tekintve, hogy Harper SmackDown-tag és így nem ugorhat csak úgy át a RAW-ra még Bray Wyatt kedvéért sem.

3 című bejegyzés “Visszatérhet a Wyatt Family?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem egyáltalán nem lenne jo…wyatt szenved egy ideje látványosan és már a közönség se reagál rá kb…..itt az egész karaktert kéne átalakítani tovább fejleszteni vagy bármi de ez hogy félévente összerakják őket ha nincs más aztán megint szét….. ennek semmi értelme és nem halad előrébb wyatt vele kicsit se sőt inkább hátrébb

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s