Codynak esze ágában sincs visszatérni a WWE-be

Ő legalábbis ezt állítja. 

A ROH és a New Japan Pro Wrestling oszlopos tagja szintén képviselteti magát a jelenleg is zajló Cruise of Jericho-n, amely során négy nap alatt három mérkőzést is vív.

A tegnapi napon, miután megmérkőzött Deliriousszal, mikrofont fogott – és felesége határozott szándéka ellenére – nyíltan kijelentette, hogy nem óhajt visszatérni a WWE-be, sőt, minden erejével azon lesz, hogy megvalósuljon az ALL-IN 2! Elmondta továbbá, hogy a rajongók várták őt a Rumble-be, ám biztosan nem vesz részt a megmérettetésen.

Hogy ez most mennyire volt work, mindenki döntse el maga, az mindenesetre beszédes, hogy Cody megjegyezte: a hajó fedélzetén nincs internet, vagyis különösebb szívfájdalom nélkül adhatja ki magából gondolatait.

Cody szerződése a Ring of Honorral kifutott, hisz a Cruise of Jericho az utolsó lekötött fellépése a promócióval. Ettől függetlenül ott van még a New Japan, amelynél történetesen IWGP US Heavyweight Champion is jelenleg.

A Cruise-on vár még rá egy hatalmas mérkőzés, amikor is Kenny Omega és Marty Scrull társaként csapnak össze a Young Bucksszal és Chris Jerichóval.

3 című bejegyzés “Codynak esze ágában sincs visszatérni a WWE-be” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Vissza egy esetben, csak úgy,ha jönnének többen A B. Clubból és invázió-szerűen lezúznák az egész RAW/SD-t 😀 😀 , amúgy sokkal jobb helyen vannak most,mindannyian

    Kedvelés

  2. Hülye is lenne visszamenni és Starbucksot játszani.. vagy Starlord vagy mi a rák volt. Óriási tehetség és a WWE berakta majomkodni meg sziszegni… nyomorultak. Most meg szárnyal,így tovább! 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s