RAW Előzetes, október 29. – Miért, Dean?

Az Evolution PPV szépen kitaposott ösvényéről letérve most már végérvényesen a Crown Jewel kerül célkeresztbe. 

Méltóztatik Lesnar?

A Hell In A Cell óta egyáltalán nem láthattuk a Beastet, dacára annak, hogy most pénteken Universal Championship meccsre lesz hivatalos Braun Strowmannel szemben. Paul Heyman ugyan megjelent a RAW-n legutóbb, s előrevetítette ügyfele szaúdi-sikerét, mindazonáltal a Lesnar féle tornádó egyelőre várat magára.

Reast In Peace?

Undertaker és Kane csak szóban riogatták eddig a DX-t, akik múlt héten nem adták különösebb jelét a félelemnek. Négy nappal az összecsapás előtt szemtől-szembe kerülhetnek a csapatok, de vajon mennyiben látnánk mást, mint a Super Show-Down előtt, amikor a Brothers of Destruction átgázolt rajtuk a RAW main eventjében?

Címmérkőzésre fel, na de mikor?

Nia Jax megnyerte a Women’s Battle Royalt múlt éjjel, amelynek köszönhetően garantált találkája van Ronda Rousey ellen. A RAW Women’s Champion Nikki Bellát múlt felül, kérdés, hogy mit hoz neki a jövő és miben lesz érdekelt a szűk egy hónap múlva esedékes Survivor Seriesen.

Monster-vadászat!

Drew McIntyre beváltotta az ígéretét Dolph Zigglernek, és levadászta Braun Strowmant. Ezzel mondjuk meg is ásta a saját sírjukat, hisz a main event során felbukkanó óriás ellehetelenítette számukra a címvédésre vonatkozó reális esélyeket. Strowman kipofozta McIntyre-t az aréna területéről, Ziggler pedig mattolva lett a Shield maradványával szemben. Drewnek nem pusztán Braunra kell majd figyelne a mai adás során, hanem még egy kis számonkérést is biztosan el kell viselnie Dolph részéről.

Ambrose megvillantotta az igazi színét!

Hiába lettek frissen és üdén Tag-bajnokok, Ambrose betámadta Rollinst és végérvényesen elfordult tőle. Sethnek sansza sem volt a védekezésre, így ma egy minden bizonnyal paprikás hangulatú találkozóra van kilátás a felek között. Indoklással teli eszmecserét, vagy féktelen bunyót láthat majd a WWE Univerzum?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s