Kenny Omegáék végleg kiszálltak a Bullet Clubból

Egy méretes fejezet záródott le tegnap a formáció színesnek tekinthető történelmében. 

A Bullet Club a pro wrestling ipar egyik legmeghatározóbb alakulata, így kis túlzással nincs olyan rajongó a földön, aki ne hallott volna még róluk.

Finn Bálor távozását követően AJ Styles vezette a csapatot, utána pedig Kenny Omega vette kézbe azt a bizonyos gyeplőt. Ezzel alighanem merőben új alapokra került minden, nem csak a BC-n belül, hanem amblokk a New Japan háza táján is.

A jelenleg is zajló Cruise of Jericho-n, Kennyék közös megegyezést követően hivatalosan is bejelentették, hogy az ELITE teljesen eltérő utakon halad tovább a Bullet Clubbtól. A döntés alapjához nagyban hozzájárult a mérhetetlen rajóngói támogatás, amely övezi a srácokat.

Én, Kenny Omega és a testvérem, megtámadtuk AJ Stylest és a Bullet Club elitjének tituláltuk magunkat. Az elején ez tényleg csak egy alcsoportja volt a Bullet Clubbnak, jól éreztük magunkat meg minden, és 2016 májusában úgy döntöttük, indítunk egy vlogsorozatot Being The Elite néven. Kisvártatva rájöttünk, hogy még rengeteg időnk lesz bemutatni, amint átküzdjük magunkat a reptéri biztonsági szolgálatokon, vagyis inkább az új karakterek bemutatásának irányába próbáltunk nyitni. Alapjáraton egyébként, ezek az új karakterek nyilvánvalóan a Bullet Clubbos társaink lettek volna, a csapat másik része, hisz kb mindent együtt csináltunk. 

– magyarázta Matt Jackson, majd rávilágított, hogy a rajongótábor idővel elszeparálta őket a Bullet Clubtól, így ez az egész most egyfajta természetes, magától értetődő lépés a részükről.

Most már régóta az a benyomás, hogy mindenki külön kezeli az ELITE-et, és Being the Elite-srácoknak, BTE-srácoknak, vagy ugye szimplán csak The Elite-nek hívnak minket. Azt hiszem mindenki egyetért itt abban, hogy ez az egész nem csak hármunkról szól, hanem mindannyiunkról, hisz mind elitek vagyunk. Szóval ettől a naptól kezdve, miért ne hívjuk magunkat The Elite-nek? 

A napokban már Cody Rhodes is elhatárolódott a Bullet Clubtól, amely Jay White belépésével valóban új más vizekre evezett.

Hivatalosan is megalakult tehát az ELITE, amely ennél fogva tartalmazza a Young Buckst, Kenny Omegát, Cody Rhodest, Hangman Page-et, valamint Marty Scrullt.

Ha már a srácoknál vagyunk, mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a hétfői (Young Bucks & Chris Jericho vs. Kenny Omega & Cody & Marty Scrull) bulimeccset a lehető legszigorúbb intézkedések kísérték. Videózni egyáltalán nem lehetett, de fényképezni is szinte csak a bevonulásoknál.
Az illetékesek rögzítették a mérkőzést, és szombattól 25 dollár formájában megvásárolható is lesz majd. Jericho igyekezett a legnagyobb titokban tartani, hogy mi, merre és hány méter volt ezen a minden kétséget kizáróan klasszis csatán.

Egy gondolat a(z) “Kenny Omegáék végleg kiszálltak a Bullet Clubból” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s