Már meg is volna The Rock potenciális ellenfele a WrestleMania 35-re?

Roman Reigns kiesésével kezdték el pletykálni, hogy a WWE mindenképp ringben akarja tudni Rockyt a jövő évi nagy eseményre. 

Mindez persze nem lesz olyan egyszerű, hisz Rocknak sok más egyéb dolgot és teendőt sem zökkentőmentes beidőzíteni a naptárba, hát még egy újabb WWE-s futást, amely több-kevésbé rendszerességet venne igénybe tőle.

A No Holds Barred podcast beszámolója szerint, több forrás is megerősítette nekik, hogy amennyiben Rock rábólint a meccsre, Bobby Lashleyvel találkozhatna New Yorkban.

The Rockot utoljára a WrestleMania 32-n láthattuk tévés adáson, érdemleges meccset pedig a WrestleMania 29-en vívott utoljára, azon a WrestleMania-n, amely történetesen épp New Yorkban zajlott.

3 című bejegyzés “Már meg is volna The Rock potenciális ellenfele a WrestleMania 35-re?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. hát nemtudom…..lashley amiota visszajött annyi karizmája van mint egy zsák krumplinak…..lehet nem vele kéne ezt megoldani….de amúgy egy mánia meccsnek simán johetne rocky nincs rossz formában sőt csak ne legyen part timer bajnok mert akkor inkább adjáj végre finnek vagy drewnak vagy bárkinek csak állandó tényező legyen végre az universal öv

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s