Shane McMahonből heel, The Mizből babyface lesz?

A Crown Jewel PPV jópár meglepetést tartogatott magában, de mindközül talán a World Cup volt a legmegdöbbentőbb. 

The Miz és Dolph Ziggler jutottak a fináléba, ahol aztán előbbi voltaképp ki sem tudott állni egy “sérülés” következtében. Miz helyére a kékek felelős vezetője, Shane McMahon lépett, és kisebb-nagyobb nehézségek árán meg is verte a már igencsak lestrapált Zigglert.

Hogy Mizből valóban babyface lesz-e még kérdés, Shane turnje azonban egyre inkább kristályosodik. Shane a visszatérése óta – magához képest – igen furcsán viselkedik. Elridegülten kezelte több ízben is a WWE Univerzumot, kedden ráadásul kirúgással fenyegette a World Cup döntőjét adott esetben elveszítő szupersztárját.

Hosszútávon, egyrészt Shane WM 35-ös meccsének (Bryan?!) ágyazhatnak meg, másrészt szükségét érezhetik, hogy a FOX-ra vándorlás közeledtével a kékek részéről is legyen egy negatív fugura a vezetőségben.

Miz babyface-mivolta abszolút a semmiből jönne, plusz ezzel kivennék a partiból a WWE Championship egyik legnagyobb esélyesét.

7 című bejegyzés “Shane McMahonből heel, The Mizből babyface lesz?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mizt már megint leszarják.. :/
  Gondolom viszik a cuccait rendesen, a WWE Univerzum oda van érte, a Miz & Mrs. elég durván veri az összes WWE-s sorozatot. Szóval a pénzt hozza Vince papának 😀 Nem értem, eddig ez volt a logika, mostmár ez is megváltozott..

  Kedvelés

 2. Miz még sose működött faceként, úgyhogy nagyon kiváncsi lennék, hogyan is működne ez az ő esetében.

  Kedvelés

  1. Amikor mellé rakták Flairt akkor egész jó volt szerintem, csak sajnos hamar vége lett mert közbe jött valami orvosi dolog Flairnél ha jól emlékszem :/

   Kedvelés

 3. Miz face-ként szerintem nem működik, hiba lenne a turn. Félek ez arra épül, hogy a közönség heelként is éljenzi, pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz.

  Shane esetében kérdés, hogy ez hosszútávú turn vagy csak az SS és a brand vs brand meccsek miatt akarják az SD-s férfi csapatot heelként pozicionálni.

  Ha komolyabban terveznek Bryannel, akkor ő is indokolhatja a Shane turnt, mivel a yes movement csak akkor működik, ha van egy authority, aki ellen lehet küzdeni.

  Kedvelés

  1. Csak már egyszer ezt lejátszották és másodszor miért lenne érdekes hogy bryan megint küzd a vezetőség ellen? Új sztorikat kéne kitalálni nem száz éve lerágott csont dolgokat előhúzni állandóan a kreatív csapatnak….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s