RAW Előzetes, november 5. – Manchester vörösebb, mint valaha!

Az európai turné részeként, csakúgy mint tavaly ilyenkor, most is Manchesterben állomásoznak a heti adások. 

Elsőként a flagship shown a sor, és a Crown Jewel következtében egy igen parázs adásra van kilátás. Fontos hangsúlyozni a spoilerveszély miatt, hogy ez most Tapingelt epizód lesz, vagyis magyar idő szerint este nyolc órakor kezdődik – a csak hajnalban képernyőre kerülő – felvétel.

Ezúttal is Lesnar!

Braun Strowman számításait nagyban húzták keresztbe Baron Corbin tervei, miután a GM nemes egyszerűséggel tarkón vágta Braunt a címmel – megtorolva ezzel a legutóbbi Powerslam-áradatot. Lesnar ezt követően azt csinált Strowmannel amit akart, és az ötödik F5 nyomán be is zsebelte karrierje második Universal címét. Strowman ezzel szem elől tévesztette a koronát, hisz Baron Corbin mellett még ott van ugye neki Drew McIntyre, aki az utóbbi hetekben több ízben is betámadta őt.

Ki lesz a női csapat kapitánya?

Paige a SmackDownon Charlotte-ra szerette volna ruházni ezt a feladatot, a hétszeres bajnok azonban igyekezett kihátrálni a kötelesség alól. Ki lehet a RAW vezére? Nehéz kérdés ez, hisz egyszerre többen is pályáznak rá. Ott van Bayley, Sasha, Nia, Mickie, Ember Moon, nem utolsó sorban pedig Alexa Bliss! Ettől függetlenül bombaerős csapatot rakhat össze a RAW, és joggal pályáznak arra, hogy zsinórban harmadszor is megverjék a SmackDown leányait.

Mit reagál Rousey?

A RAW Women’s Champion is képviselteti magát az európai turnén, így bizonyára a RAW-n is jelen lesz. Ha pedig jelen lesz, reagálhat Becky Lynch múlt heti szavaira, amelyekkel egyértelműsíteni szándékozta, hogy a Survivor Seriesen kitépi majd Rousey karját.

Team Angle kontra Team Corbin?

Mostanság picit alábbhagyott ennek a vonalnak a nyomatása, mindenesetre a Crown Jewelt követően aktuális lehet, hogy Angle visszaszerezze a pozícióját. Corbin újabb önkényes döntése a főbajnoki címet illetően alapjaiban befolyásolja a RAW menetét, így meglepő volna ha nem érkezne egyik frontról sem retorzió.

Válaszra várva!

Seth Rollins hiába kérte számon Dean Ambrose-t, a Lunatic Fringe rá sem hederített, és megvető tekintettel mustrálta addigi társát. Seth megfogadta, hogy pokollá teszi Anbrose életét, de a helyzet állása szerint ez inkább fordítva fog történni. Ambrose kontrollálta a pillanatot, és eszében sem volt engedni, hogy Rollins diktálja a feltételeket.

3 című bejegyzés “RAW Előzetes, november 5. – Manchester vörösebb, mint valaha!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s