Jericho Cruise: Alpha Club vs. Bullet Club – FULL MATCH!

Elhoztuk most nektek a meccset, amelyet a napokban tényleg csak szuperlatívuszokban emlegettek az interneten. 

Mielőtt belevetnénk magunkat az akció tengerébe, térjünk ki egy picit arra is, hogy miként jött létre ez az összecsapás. Chris Jericho gondolt egy merészet tavaly, és nem kis szervezkedést követően végül bejelentette, hogy 2018 őszén sort kerít egy zenés-táncos-utazós-birkózós rendezvényre, amelyet a történelemben egyedülálló módon egy hajón kívánt bonyolítani. Így született meg a Jericho Cruise, vagy ha úgy tetszik Cruise of Jericho elnevezés. Aki figyelemmel kísérte az eseményeket, láthatta, hogy az érdekeltségek színe-java képviseltette magát a négy napos túrán. Jericho megegyezett a ROH-hal és Impact Wrestlinggel is, akik szintén szép számmmal adtak birkózót a kezdeményezéshez. Ezen a ponton mindenképp hangsúlyozni kell, hogy Jericho elsőként a WWE-hez ment és kért NXT-seket, de Vince-ék voltaképp hallani sem akartak a dologról.

A szóban forgó hat fős bulimeccs, gyakorlatilag a hab volt a tortára. Nem volt benne semmi nézőcsalogató effektus, hisz csak később került bejelentésre, mikor már majdhogynem az egész hajó csordultig lett töltve utasokkal.

Oké, hogy ez most felkerült a netre és meg tudjuk nézni, de Jericho nem adta ám olcsón, hisz legálisan 25 dollárt kellett fizetni érte, hogy már szombaton megtekinthető legyen.

És igen, tényleg csak szuperlatívuszokban emlegetik. Hogy joggal-e, azt mindenki döntse el maga. Jó szórakozást hozzá!

2 című bejegyzés “Jericho Cruise: Alpha Club vs. Bullet Club – FULL MATCH!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez tényleg egészen jó volt. Kicsit lassabb folyású, lényegesen alacsonyabb költségvetésből, de szépen kivitelezett, közönség-kedvenc alkotás. Remélem lesz még ilyen, mert jól nézett ki, a helyén voltak a dolgok. Legalábbis szerintem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s