Brock Lesnar akár UFC-zhet is a WWE-vel párhuzamosan

Meg van neki engedve, így a kérdés már csak az, hogy belevág-e. 

A kevert harcművészetek terén is roppant tájékozott Dave Meltzer a minap az MMAFighting-ra írt egy cikket, amelyben kifejti, hogy a WWE-ben bekövetkezett gyökeres változás talán hamarabb eredményez egy potenciális Jon Jones kontra Daniel Cormier III-at, mint Brock Lesnar küzdelmét akármelyik sráccal.

Meltzer információja szerint:

 • Lesnartól függ, hogy szerepel-e a UFC-ben
 • Aktuális WWE-s szerződése több fellépéses
 • A WrestleMania 35 során is képviselteti magát
 • A kontraktus pontos hossza nem ismert

A belengetett bunyót Cormier ellen március 2-án rendezhetik, de ha ez meghiúsul, talán már össze se jön. Cormiernek két héttel azután lesz a negyvenedik születésnapja, és onnantól nem kívánja folytatni a pályafutását. Jon Jones december végén tér vissza, és ha nyer, márciusban könnyedén Cormierrel találhatja magát szemben abban az esetben ha Lesnar valami okból kifolyólag nem lép oktagonba. Erre ha csak a WWE-s ügyét nézzük is jó esély van, hisz a WrestleMania 35-re április 7-én kerül sor.

Lesnar állítólag az eredeti tervek szerint a Crown Jewelen szándékozott lezárni egy időre a WWE-s dolgait, hisz Roman Reigns megvédte volna a Universal Championshipet. Roman kiújuló betegsége azonban arra késztette Vince-t, hogy a zsíros csekkek kíséretében újra megtegye világbajnoknak Lesnart.

Legközelebb a hétfői RAW-n, majd a jövő vasárnapi Survivor Seriesen láthatjuk, amikor is összecsap a WWE Champion AJ Stylesszal.

6 című bejegyzés “Brock Lesnar akár UFC-zhet is a WWE-vel párhuzamosan” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát tekintve hogy akkor bekéne járnia dolgozni nem biztos hogy vállalja….plusz mostanában szerintem azért magához képest nincs csúcsformában és ott azért rendes ütéseket kapna és nem valószínű hogy ebben az állapotban amiben van hú de nagy sikereket érne el …..

  Kedvelés

   1. Ez is igaz szerintem, de ha tényleg UFC-be tart, ott a szokásos WWE-s izomtömege valószínűleg csak lassítaná, és az állóképességének sem használna. Plusz az utóbbi időben sokszor a plusz tömeg is már zsírként volt rajta, nem pedig izomban, jó eséllyel most azt is leadja.

    Kedvelés

    1. Én is így látom. 2013-14-be brutál izomtömeg volt még rajta, aztán 15 óta egyre több izom ment le és zsír jött fel rá így tartotta fent a súlyát, most meg ugye a koxot is letette, ami igen csak meglátszik rajta, igaz zsír is megy le róla de izom is, ha visszatér UFC-be 120 kilósan zsírosabb lesz mint amilyen a WWE-be volt 13-14-be 130-132 kilósan. Ő ha tehetné szerintem inkább UFC-zne csak kb. a kox élteti azt meg ugye ott nem szabad ezért nem tudja eldönteni hogy mit csináljon. Minden esetre én régebb bírtam Lesnart de ez így nem állapot hogy ő a Universal champion azt kb. évente 4-szer jelenik meg .

     Kedvelés

 2. A.J. nyer.
  Brock lezár.
  Lelép.
  UFC -zik.
  Győz/veszt mindegy.
  Visszatér.
  Mindenki örül…….. kivéve a nézők 95%-a!!!!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s