Live Event: Ambrose nyelve megeredt, majd meccseltek Rollinsszal

Kedd este több említésre méltó dolog történt a két srác között, mint az elmúlt két hétben összesen. 

A Leeds-i Live Eventre olyasmit bookoltak, aminek körülbelül a jövő heti RAW-n lett volna a helye. Lehet, hogy lesz is, mindenesetre az első patront ennek kapcsán ellőtték.

Az európai turné második felét Leeds városában kezdte meg a RAW, és Seth Rollins ezúttal is kockára tette az Intercontinental Championshipet. Ellenfele azonban a korábbiakhoz képest nem Baron Corbin volt, hanem Dean Ambrose. Dean a mérkőzést megelőzően mikrofont fogott, és szólt néhány szót a 24 órával korábban történtek margójára.

“Gratulálok, Seth! Múlt éjjel elveszítettem a RAW Tag Team bajnoki címeinket! Talán ha szépen kéred, kimentem volna és segítek neked, de te túl hülye és önző voltál. Inkább egymagad próbáltad megoldani, mert azt hitted úgy is működni fog. Most azonban szerencséd van. Engem nem nagyon izgat az a nyavalyás kis címed, az viszont igen, hogy szétrúgjam a hátsódat!”

Ez a bizonyos Leeds-i meccs nem volt megtalálható egészében, ellenben azzal, amelyet múlt éjjel rendeztek Kölnben. A lényeg ugyanaz, hisz estéről-estére ugyanazt a meccset csinálják.

Seth Rollins a RAW-n handicap körülmények között bukta a címeket az AoP-vel szemben, mielőtt még Ambrose kijött és egy Dirty Deed kíséretében tetőzte volna a gondjait.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s