“Eljött az ideje, hogy női főmeccse legyen a WrestleMania-nak!” – Ronda Rousey

Az esély pedig soha nem volt még ennél nagyobb rá.

Bár az elmúlt években sorra írták át a történelmet a WWE női birkózói, a WrestleMania főmeccse még így is elég elérhetetlennek tűnt.

Roman Reigns annyira konstans módon szállította őket, hogy szinte elképzelhetetlenné vált a kihagyása. Roman azonban kénytelen volt határozatlan idejű visszavonulút fújni, így ha sajnálatos körülmények között is, de megnyílt az út a női főmeccs előtt.

“Jó volna az első női főmeccs résztvevőjévé válni. Azt hiszem itt az ideje, hogy női főmeccse legyen a WrestleMania-nak! Még ha más valaki kerül is bele, mint én, ideje, hogy női főmeccs legyen. Nem az enyém ez a hatalmas szervezet, nem én hozom ezeket a döntéseket, szimplán csak ez a véleményem. Talán vannak dolgok ennek kapcsán, amelyeket nem látok át, faktorok, amelyekről nem beszélek, de persze szeretnék az egyike lenni azoknak, akik végrehajtják. Már csak attól is boldog leszek ha bekövetkezik, hisz nyilván nem fogok otthon zokogni a négy fal között azért, mert nem kerültem a főmeccsbe. Ha bármelyikünk hozzájut a lehetőséghez, legalább annyira örülnék a sikerének, mint amennyire én örülnék a magaménak adott esetben. Meg kell történnie a női főmeccsnek!” – véleményezett Rousey, aki az első női PPV-n éppenséggel már szerencséltetett a főeseményhez Nikki Bellával szemben.

A WrestleMania 35 potenciális főmeccseként már év eleje óta rebesgetnek egy potenciális Rousey kontra Flair találkozót, de áprilisig még nagyon sok idő van.

Egy gondolat a(z) ““Eljött az ideje, hogy női főmeccse legyen a WrestleMania-nak!” – Ronda Rousey” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s