Kettő az utóbbi évek legjobb Survivor-meccsei közül

Nyolc napra vagyunk a gálától, amely idén is több hasonló összecsapással készül. 

A WWE ennek megfelelően kezdte el hangolni a rajongókat, hisz teljes meccseket töltenek fel a youtube csatornájukra a klasszikusokból.

2014

Négy éve az egész PPV erre a csatára orientálódott. Az Authorityvel szemben lázadó John Cenának találnia kellett maga mellé négy másik szupersztárt, akik hajlandóak felvenni a kesztyűt Triple H válogatott mészárosai ellenében. Így született meg a Cena-Show-Rowan-Ryback-Ziggler sor, amely hősiesen állta a sarat. Show egy villámgyors KO-val kiejtette Henryt, őt követte Ryback, Rowan, majd Show heel turnje következtében Cena. Az elárvult Ziggler majdhogynem a lehetetlennel dacolt. Kiejtette Kane-t, Harpert is, így végül egy az egyben maradt Rollinsszal. Őt is sikerült maga alá gyűrnie, de a perdöntő ZigZag nyomán Triple H ismét rátámadt a bíróra. A COO pontot kívánt tenni a dolgok végére, ám ekkor megjelent Sting. A WCW egykoron messzemenőkig hűséges tagja keresztbetett az Authoritynek, kifektette Huntert, majd Zigglert ráhúzta Rollinsra.

Az Authority ezzel elveszítette a hatalmát, azt, amit ennek margójára csak John Cena adhatott vissza nekik.

2016

A Brand Splitet követő első ilyen main-meccs különösen fontos volt mindkét márka számára. Hogy melyik csapat volt az erősebb, lehetne vitatkozni, mindenesetre kiváló ütközetet láthattunk. Egyik oldalon AJ Styles és Dean Ambrose szűnni nem akaró ellentéte szította a kedélyeket, míg a túloldalt Kevin Owens és Chris Jericho szövevényes kapcsolata végződött nem várt botránnyal. A legjobb barátok egymásnak köszönhetően estek ki, mint ahogyan a SmackDown részéről Ambrose is Styles aljassága nyomán lett Strowman áldozata. A Monster Among Ment James Ellsworth trükközésével veszítették el, de a két főre fogyatkozó ‘Shield’ is állta a sarat. Ambrose már meccsen kívülről avatkozott be Styles kárára. A biztonságiak ki akarták vezényelni a Lunaticot, de ekkor Reigns és Rollins kisegítették társukat. Egyesült a Shield, Styles megkapta a Powerbombot az asztalra, majd Rollins kiejtette őt. Hogy a végjáték se legyen egészen fair, arról Luke Harper felbukkanása gondoskodott. A kiegészülő Wyatt Family ezután felőrölte Rollinsékat. Rollins egyenesen az RKO-ba ugrott, Reigns pedig Wyatt helyett az önfeláldozó Orton gázolta el. Wyatt kihasználta a lehetőséget, és egy Sister Abigaillel pontot kell az összecsapás végére.

Az első fontos háború tehát a SmackDowné lett.

Idén vajon miként alakul?!

2 című bejegyzés “Kettő az utóbbi évek legjobb Survivor-meccsei közül” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s