Veszélyben van Triple H WrestleMania-szereplése!

A tizennégyszeres világbajnok, veterán klasszist a napokban műtötték. 

Triple H ma egy hete sérült meg a Crown Jewel főeseményének korai szakaszában, miközben Kane a felső kötélen át távoztatta őt a ringből. Hunter ugyan végigcsinálta a meccset, de a WWE első körben elvégzett vizsgálata beigazolta a promléma súlyosságát. Jobb oldali mellizma elszakadt, így csakhamar Birminghambe kellett utaznia, ahol aztán hétfőn el is végezték a beavatkozást, amely persze sikeres volt.

Ilyen sérüléseknél általában fél év kihagyás prognosztizálható, mindazonáltal nem volna érdemes előre leírni Triple H-t, hisz a múltban már bemutatott egy-két csodaszámba menő idő előtti visszatérést.

WrestleMania-szereplése ettől még alsó hangon is veszélyben van, így bizonyára elő fog állni a szervezet egy B-tervvel, ugyanis Hunter ellenfele Batista volna áprilisban.

Egy gondolat a(z) “Veszélyben van Triple H WrestleMania-szereplése!” című bejegyzésnél

  1. Na igen, egy 50 év körüli ember már sérülékenyebb, és nem is tudják mindig megfelelően bevinni/elszenvedni a mozdulatokat. Akkor is fogtam a fejem mikor Taker a greatest RR-en Aiden Englisnek rosszul vitte be a tombstonet, egy ilyenből akár nyaktörés is lehet. Ezért sem kellene ilyen korban már meccelniük nem csak azért mert lassúak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s