Mark Henry rasszizmussal kapcsolatos tanácsa Hulk Hogannak

Mint tudjuk, Hogant három éve egy 2012-ből származó felvétel alapján törölték ki a történelemből rasszizmus nyomán. 

A WWE idén nyáron kegyelmezett meg neki, ám ennek és a Hogantól származó bocsánatkérések ellenére sem mindenki olyan elnéző a veteránnal.

“Nem fogok jópofizni vele mindaddig, míg végig nem csinálja azt a folyamatot, amelyről korábban beszéltem!” – fogott bele Mark Henry, miközben a Heavynek adott interjút! “Kezdésként, el kell mennie néhány témához illő egyetemre, és hagynia, hogy szembesítsék a szavai súlyával mielőtt bocsánatot kér. Kérjen bocsánatot, de ne azért mert kiderült ez az egész, hanem mert őszinte megbánást érez. Azt állítja meglelte Istent, és ezzel tényleg megérintette a szívemet, mert tudom mire képes Isten. Szóval ha valóban meglelte őt, Isten azt fogja mondani, hogy beszéljen és rántsa le a leplet a múltkor annak érdekében, hogy továbbléphessen a jövőt illetően. Szerintem ez a része még nem teljesen volt meg a dolgoknak!” – véleményezett a friss Hall of Famer, akiben tehát vannak még tüskék.

Henry továbbá elmondta, hogy Hogan megosztja a birkózókat. Vannak, akik a pokolba kívánják őt, ugyanakkor olyanok is, akik nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a történteknek.

Hulk Hogan a Crown Jewelen tért vissza első ízben a WrestleMania 31 óta. A gálát követően ismét jegelni kezdték a nevét, de csak óvatosságból, hisz a legfrissebb hírek szerint hivatalos lesz a WrestleMania 35-re!

2 című bejegyzés “Mark Henry rasszizmussal kapcsolatos tanácsa Hulk Hogannak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az történt, hogy a 2012-ben kiszivárogtatott sexvideójában a lánya feltételezett aktuális partnerére tesz rasszista megjegyzés, aki egy milliomos apa szerényebb képességekkel megáldott fia. Az öreget meghurcolták érte rendesen, nem küzdött a rasszizmus ellen és vált képmutatóvá vagy lett volna visszaeső rasszista és még nem is a nyílvánosságnak szánta a megjegyzését, hanem egy magánbeszélgetésben, ahol valljuk be azért mindenki szabadosabban fogalmaz, amit mellesleg hivatalosan is bűncselekmény volt nyílvánosságra hozni, kijött belőle a féltő apa, és hogy őszinték legyünk egy szülőnél ez egy bőrszíntől független természetes érzés amíg ő is megnem ismeri a gyermeke választottát. Bocsánatot kért, bűnhődött is érte. Amerikában szeretnék átesni a ló túlsó oldalára, és boszorkámyüldözéseket rendezni az ilyen dolgokban, mint most a Me Too is teszi. Szerintem itt az ideje ezen a témában továbblépni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s